1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TELSİM 2. FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI”
“TELSİM 2. FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI”

“TELSİM 2. FREEZONE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI”

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim işbirliğiyle düzenlenen “Telsim 2. Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” bugün yapılıyor.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim işbirliğiyle düzenlenen “Telsim 2. Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” bugün yapılıyor.

Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayan yarışmada grupların sırasıyla eserlerini seslendiriyor. Yarışma’nın saat 16.00’da tamamlanması bekleniyor.

Yarışmayı, Milli Eğitim Bakanlı Mustafa Arabacıoğlu, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, öğretmenler, öğrenciler ve velileri izliyor.

Bakan Mustafa Arabacıoğlu ve Rasim Kara’nın konuşmasıyla başlayan yarışmada, 13 devlet ve özel okuldan toplam 14 grup birincilik için mücadele edecek.

Yarışmada birinci gelen okula piyano ödülünü kazanırken,  26 Nisan’da da Türkiye’de düzenlenecek “17. Liselerarası Vodafone” final yarışmasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsil edecek.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu konuşmasına, böyle bir coşkuyu yaşattıkları için öğrencilere teşekkür ederek başladı.

Organizasyonun üç ay önce başladığını ve bu üç aylık çalışmanın sonucunda13 okuldan 14 grubun kıyasıya mücadele edeceğini ifade eden Arabacıoğlu, birinci gelen grubun 26 Nisan’da Türkiye’de yapılacak yarışmada ülkemizi temsil edeceğini belirtti.

Uzun yıllar siyasetin içinde, halkla iç içe olmasına rağmen, böylesine bir coşkuyu öğrencilerle birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Arabacıoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, gruplara başarılar diledi.

KARAS

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da yaptığı konuşmasında, Telsim Freezone organizasyonu ile bir efsaneyi gerçekleştirdiklerini, öğrencilerin enerjisini ve coşkusu görmekten mutlu olduğunu ifade etti.
Türkiye’de 26 Nisan’da gerçekleştirilecek yarışmada adanın temsil edileceğini belirten Karas, “Buraya katılan herkes kazandı” diyerek öğrencilere coşkulu bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.

Karas konuşmasının sonunda, organizasyon katkı koyan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.