1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TELSİM FREEZONE MÜZİK YARIŞMASI BİRİNCİSİ KURTULUŞ LİSESİ İSTANBUL’DAKİ FİNALE KATILACAK
TELSİM FREEZONE MÜZİK YARIŞMASI BİRİNCİSİ KURTULUŞ LİSESİ İSTANBUL’DAKİ FİNALE KATILACAK

TELSİM FREEZONE MÜZİK YARIŞMASI BİRİNCİSİ KURTULUŞ LİSESİ İSTANBUL’DAKİ FİNALE KATILACAK

Telsim’in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl ikincisini düzenlediği Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda...

A+A-

Telsim’in Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde bu yıl ikincisini düzenlediği Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda “en iyi orkestra”  dalında birinci gelen Güzelyurt Kurtuluş Lisesi, KKTC’yi İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde temsil edecek.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, bu amaçla Cuma günü İstanbul’a gidecek olan Güzelyurt Kurtuluş Lisesi ekibi, Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkarak performans sergileyecek. Yarışma saat 12.00’de başlayacak ve Kral Pop Tv’den canlı yayınlanacak.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri ile basın mensupları ve öğrencilerin aileleri de yarışmayı izlemek üzere İstanbul’a gidecek.

Türkiye’den bütün liselerin katılımına açık olan yarışmanın büyük finalinde Güzelyurt Kurtuluş Lisesi ile birlikte 42 lise yeteneklerini sergileyerek, Türkiye birincisi olmak için yarışacak.

Açıklamada, “Gençlik Bir Kere Yaşanır, Özgürce Yaşa” sloganıyla gençlere özgürlük alanları yaratmak amacıyla düzenlenen 17. Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması’nda “icra”, “beste”, ”orkestra”, “sahne performansı”,”kız solist” ve “enstrüman” kategorilerinde başarılı olan gruplara Vodafone Freezone’dan çeşitli hediyeler verileceği bildirildi.

Diğer yandan  “icra” dalında birinci seçilecek grubun lisesinde müzik stüdyosu kurulacak; “enstrüman” dalında birinci seçilecek orkestra yurt dışında yaz müzik okuluna gitme şansı yakalayacak.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.