1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMATİK PARK PROJESİ
TEMATİK PARK PROJESİ

TEMATİK PARK PROJESİ

Değirmenlik'e "Tematik Park" yapılacak.

A+A-

Değirmenlik'e "Tematik Park" yapılacak. Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Değirmenlik Belediyesi Meclis Üyeleri ve eşleriyle birlikte İzmir’in Karabağlar ilçesine giderek, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ü ziyaret etti.

Karabağlar Belediyesi’nin prestij projesi “Uzundere Rekreasyon Alanı”nı yakından inceleyen Osman Işısal ve beraberindeki heyet, proje hakkında Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’den bilgi aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Karabağlar Belediyesi’nin prestij projesi Uzundere Rekreasyon Alanı’nı çok beğendiklerini söyleyerek, Değirmenlik’te de tematik park projesinin benzerini uygulamak istediklerini belirtti.

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ü tebrik eden Işısal, “Geçtiğimiz yıl İzmir’e yaptığımız ziyaret sırasında Uzundere’yi gezmiştik. Başkan Sıtkı Kürüm, burada harika bir projeye imza atıyor. Bölgenin çehresi, kaderi değişmiş. Biz de benzerini doğamıza, iklim şartlarımıza uygun olacak şekilde uygulamak istiyoruz. Hemen fizibilite çalışmalarına başlayacağız. Başkanımız Sıtkı Kürüm’ün de tecrübelerinden yararlanmak, destek almak istiyoruz” dedi.

KARABAĞLAR BELEDİYESİ İLE “KARDEŞ BELEDİYE”…

Öte yandan Değirmenlik heyetinin KKTC’ye dönmesinin hemen ardından KKTC’ye gelen Karabağlar Belediye Başkanı  Sıtkı Kürüm, bugün, öğle yemeğinde, Değirmenlik Belediyesi Başkanı Işısal’ın ve meclis üyelerinin konuğu oldu.

Yemekte konuşan Başkan Osman Işısal ve Karabağlar Belediyesi Başkanı Sıtkı Kürüm, “Kardeş Belediye” olma kararı aldıklarını açıklarlarken, bu konunun ilk meclis toplantısında ele alınacağını belirttiler.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.