1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “TEMEMNİM İHTİYAÇ OLMASIN”
“TEMEMNİM İHTİYAÇ OLMASIN”

“TEMEMNİM İHTİYAÇ OLMASIN”

Polis Genel Müdürlüğü’nde

A+A-

 

LEFKOŞA VE GİRNE İTFAİYELERİNE 2 ACİL KURTARMA ARACI

Trafik ve Ulaştırma Hizmetleri Komisyonu kararı ile Polis Genel Müdürlüğü İtfaiye Müdürlüğü’ne alınan 2 acil kurtarma aracı için devir teslim töreni düzenlendi.

Polis Genel Müdürlüğü’nde yer alan törene, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy da katıldı.

Alınan 2 acil kurtarma aracının biri Lefkoşa, diğeri de Girne itfaiyesine verilecek. Törende ilk olarak araçlarla ilgili ayrıntılı bilgi verildi, ardından da Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Taçoy, araçların anahtarlarını Gürler’e teslim etti.

GÜRLER: “TEMEMNİM İHTİYAÇ OLMASIN”

Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, örgütlerine teslim edilen 2 acil kurtarma aracının önemine değinerek, “Bütün temennim bu araçları kullanma ihtiyacının olmamasıdır” dedi.

Filolarında bu araçlardan sadece Gazimağusa itfaiyesinde bir adet bulunduğunu, bugün teslim edilen araçların ise Lefkoşa ve Girne itfaiyelerine verileceğini anlatan Gürler, İskele ve Güzelyurt itfaiyelerinin de ihtiyaç duyduğu bu araçlara en kısa sürede kavuşması temennisinde bulundu.

Gürler, yapımı tamamlanmak üzere olan Lefkoşa itfaiye şubesinin açılışını da en yakın zamanda gerçekleştirerek, Sanayi Bölgesi’ndeki olası bir yangına da anında müdahale şansını elde edeceklerini söyledi.

TAÇOY: “ÇALIŞTAY KARARLARI DOĞRULTUSUNDA DÜZENLEMLER GÜNDEMDE”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ise, gönüllülük esasına dayalı azimli görevlerin bir mükafatı olması gerektiğini belirterek, “Bu kadar küçük bir katkıyla da olsa sizlere destek olmak mutluluk verici” dedi.

Taçoy, tüm ihtiyaçların işbirliği içerisinde tamamlanması gerektiğini ifade ederek, araçları kullanma ihtiyacının yaşanmamasını diledi.

Trafik Komisyonu’nun günümüz ihtiyaçlarını karşılamak için bir dizi karar aldığını dile getiren Taçoy, Trafik Çalıştayı sonucunda alınan kararlar doğrultusunda da trafik konusunda çeşitli düzenlemelerin de gündeme geldiğini belirtti.

Taçoy, trafiğin daha rahat akmasını sağlamanın da görevleri arasında olduğunu ifade ederek, bu amaçla Başbakanlık kavşağı ışıklarında düzenleme yaptıklarını ve 8 kavşak için açılacak ihalenin de halkın bilgisine sunulacağını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.