1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATLA SERBEST BIRAKILDI!
TEMİNATLA SERBEST BIRAKILDI!

TEMİNATLA SERBEST BIRAKILDI!

Soruşturma tamamlandı!

A+A-

Haspolat’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda evinde 87 kök hintkeneviri bitkisi ile suçüstü tutuklanan Yakup Deniz aleyhindeki soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR

Narkotik ekiplerinin Haspolat’ta düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına aldığı ve 5 gündür poliste tutuklu bulunan Yakup Deniz aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Evinde 87 kök hintkeneviri bitkisi ile suçüstü tutuklanan ve işlediği suçu itiraf eden Deniz, teminat talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, Deniz’in ülkede öğrenim amaçlı bulunduğuna dikkati çekerek yurt dışına çıkışını yasaklayarak 5 bin TL nakdi teminat KKTC vatandaşı 2 kişinin 25’er bin TL teminat yatırıp serbest bırakılmasına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçaklığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Murat Döşenci mahkemede verdiği ifadede, zanlı Yakup Deniz’in Haspolat’ta kalmakta olduğu evinde yakalandığını anlattı.

Polis memuru Murat Döşenci, zanlı Yakup Deniz’in evinde mahkeme emri ile yapılan aramada 3 ayrı saksı içinde 87 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirildiğini ve zanlının tutuklandığını söyledi.

Döşenci, zanlı Deniz’den yapılan sorgulamada işlediği suçu işlediğine dair gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini, ülkede öğrenci olarak bulunduğunu belirtti.

Deniz’in davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.