1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TEMİNATLA SERBEST KALDILAR!
TEMİNATLA SERBEST KALDILAR!

TEMİNATLA SERBEST KALDILAR!

Tahkikat bitti!

A+A-

Narkotik polisinin uyuşturucudan yakaladığı 6 yabancı uyruklu genç aleyhine yürüttüğü polis soruşturması tamamlandı. Zanlılardan biri 3 bin, diğerleri ise 8’er bin TL’lik nakdi teminata bağlandı

Sedef BOŞNAK

PGM’ye bağlı narkotik polisinin, Gazimağusa’da, uyuşturucu suçundan yakaladığı 6 yabancı uyruklu genç aleyhine yürüttüğü soruşturma bitti.

Genç zanlılar, dün, işledikleri suçlardan ileride yargılanmak üzere mahkemeye çıkarılarak, nakdi teminat karşılığında serbest bırakıldı.

Davaları görüşüleceği tarihe değin yurt dışına çıkışları yasaklanıp, haftanın 3 günü polise isbat-ı vücut edecek olan El Yousefi Zakaria 3, Muhammed Sani Magajiz, Amro İsmail Kaoddurah, Muhammad Rehan, Ahmet Ali Hussein ve Muhammad Khallouf ise 8 bin TL nakdi teminata bağlandı.

Tahkikat bitti

Dünkü teminat duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, PGM’ye bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Mustafa Kavaz'ı, meseleyle ilgili yeminli şahadet vermesi için tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Mustafa Kavaz, düzenledikleri operasyonu anımsatarak, yaptıkları iki ayrı operasyonda, bir kısmı satışa hazır paketlerde muhafaza edilen ve toplam 101 gram uyuşturucu madde, uyuşturucu kalıntılı 2

sarma sigara, 2 hassas terazi ve uyuşturucu madde satışından elde edildiğine inanılan 19 bin 320 TL ve 10 Euro nakit para ele geçirdiklerini anımsattı.

Kavaz, tüm zanlılar aleyhine yürüttüğü soruşturmasını tamamladığını belirterek, mahkemeden zanlılar aleyhine uygun teminat talep etti.

Yargıç, huzurundaki şahadeti değerlendirdi ve zanlıları davaları görüşüleceği tarihe değin nakdi teminata bağlayarak serbest bıraktı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.