1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZMİŞ!
TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZMİŞ!

TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZMİŞ!

Tepki çekmeye devam ediyor!

A+A-

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önünde haftalardır tamir edilmeyi bekleyen çukur tepki çekiyor:

Mehmet KARA

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı önündeki yolun içinde haftalar önce oluşan çukurun halen tamir edilmemiş olması, vatandaşların tepkilerine neden oluyor.

Derinliği 4 santimi, eni 30 santimi, boyu ise 50 santimi bulan çukura düşen araçların büyük hasar gördüğüne işaret eden vatandaşlar, “tam da terzi kendi söküğünü dikemezmiş sözünü andırır bir durum yaşıyoruz. Yollardan ve ulaştırmadan sorumlu bakanlık, önündeki koca çukuru tamir edemiyor ya da çukuru görüyor da umursamıyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Başkentin yollarındaki çukurlara alışkın olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Bu nasıl bir iş. Bakanlığın önündeki bir çukuru haftalardır kapatamadık. Neden bir çalışma yapılmıyor? Bu görüntü bize yakışmıyor” dedi.

Sürücüler için büyük tehdit

“Hiçbir yetkili bu çukuru görmüyor mu?” şeklinde soru yönelten bir vatandaş ise, öbek öbek oluşan bu çukurların sürücüler için büyük tehdit olduğu söyledi.

Yolların içler acısı durumda olduğunu kaydeden aynı vatandaş, çukurlar nedeniyle araçların büyük zarar gördüğünü belirtti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.