1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. THY uçağının iniş sırasında lastiği patladı!Ekipler olay yerinde
THY uçağının iniş sırasında lastiği patladı!Ekipler olay yerinde

THY uçağının iniş sırasında lastiği patladı!Ekipler olay yerinde

THY uçağının iniş sırasında lastiği patladı!Ekipler olay yerinde

A+A-

İstanbul-Hatay seferini yapan THY uçağının iniş sırasında lastiği patladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaptığı açıklamada "Bu patlamaya bağlı olarak uçağın iniş takımlarından birinde aşırı ısınma meydana gelmiş ve itfaiye ekipleri iniş sonrası duruma hızlı şekilde müdahale ederek soğutmayı sağlamışlardır. Misafirlerimiz ve ekiplerimiz güvenli şekilde uçaktan tahliye edilmiştir." dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul-Hayat seferini yapan bir uçağın iniş sırasında lastiğinin patladığını duyurdu.

"YOLCULARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ"

Üstün'ün açıklamasında "TK2256 sefer sayılı İstanbul (IST) - Hatay (HTY) seferinde uçağımızın iniş sırasında lastiği patlamıştır. Bu patlamaya bağlı olarak uçağın iniş takımlarından birinde aşırı ısınma meydana gelmiş ve itfaiye ekipleri iniş sonrası duruma hızlı şekilde müdahale ederek soğutmayı sağlamışlardır. Misafirlerimiz ve ekiplerimiz güvenli şekilde uçaktan tahliye edilmiştir. Sağlık durumlarında bir sorun yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

Haberler.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.