1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TOPALOĞLU; MAĞUSA DEPLASMANINDAN ELİMİZ BOŞ DÖNMEYECEĞİZ!
TOPALOĞLU; MAĞUSA DEPLASMANINDAN ELİMİZ BOŞ DÖNMEYECEĞİZ!

TOPALOĞLU; MAĞUSA DEPLASMANINDAN ELİMİZ BOŞ DÖNMEYECEĞİZ!

Topaloğlu; Mağusa deplasmanından elimiz boş dönmeyeceğiz..!

A+A-

 

Kendi evinde konuk ettiği Mormenekşe karşısında aldığı 2-1 mağlubiyetle sezona moralsiz başlayan Türk Ocağı’nda teknik direktör Hasan Topaloğlu, ilk haftada gol yollarında üretken olamadıklarını ve final paslarını yapamadıkları için de mağlup olduklarını söyledi.

Hatalarının farkında olduklarını da söyleyen Topaloğlu, bunları ortadan kaldırıp arzu ettikleri oyun şeklini sahaya yansıtacaklarına inandığını söyledi.

Rakibin 3 kez kalelerine geldiğini 2 tanesini gol yapıp bir tanesini de kaleci Cenk’in kurtardığını söyleyen Hasan Topaloğlu, takımın arzu ve isteğinden memnun olduğunu, ilerleyen haftalarda tecrübe sahibi olup daha iyi sonuçlar alacaklarına inandığını kaydetti.

Bu hafta Mağusa Türk Gücü deplasmanına gideceklerini de söyleyen Hasan Topaloğlu, Mağusa Türk Gücü’nün ilk haftada mağlubiyet almasının kimseyi yanıltmamasını,çok koşan iyi bir kadroya sahip olduğunun altını çizdi.

Amaçlarının Mağusa deplasmanından puan veya puanlarla dönmek olduğunu da kaydeden genç teknik adam bunun için çok çalışacaklarını söyledi.B u akşam Lefkoşa’da sentetik zeminde antrenman yapan sarı siyahlı ekip Mağusa’da oynayacağı maçın zeminine alışmaya çalışıyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.