1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİĞE BİR KURBAN DAHA!
TRAFİĞE BİR KURBAN DAHA!

TRAFİĞE BİR KURBAN DAHA!

Meydana gelen trafik kazasında motor sürücüsünün hayatını kaybetmesiyle herkesi derin yasa boğdu, kadere bakın çarpıştığı araba ise...

A+A-

Güzelyurt’a bağlı Bostancı Köyünde dün saat 17.30 sularında meydana gelen trafik kazasında, 41 yaşındaki Bülent Baflı’nın hayatını kaybetmesi herkesi üzüntüye boğdu.

Bülent Baflı, Bostancı, Doğan sokakta, YZ450F plakalı Yamaha marka arazi motoru ile seyrederken, virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve komşusu Abdullah Gavani yönetimindeki FV 851 plakalı van ile yüz yüze çarpıştı. Kaza yerinde yaklaşık 2 metre sürüklenen motorsiklet sürücüsü Bülent Baflı olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Abdullah Gavani, yıllardır aynı mahalleyi paylaştığı kapı komşusu Bülent Baflı ile yüzyüze çarpıştığı anda hayatının en büyük acısını yaşadı. 

Durmak istedi ama başaramadı

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre; karşı istikametten gelen van aracı fark eden motorsiklet sürücüsü Bülent Baflı, viraja girmeden fren yaptı fakat duramadı. Olay yerine gelen Bület Baflı’nın annesi Türkgen Baflı ve babası Cemal Baflı, evlatlarının öldüğüne bir türlü inanmak istemedi. Babası uzun süre “kalk Bülent kalk” diye çağırsa da, Bülent’in cansız bedeni, ambulans ile hastaneye taşındı.

Olay yerini uzun süre inceleyen baba Cemal Baflı yaşananlara isyan etti. Bostancı’yı yasa boğan feci kazadan sonra olay yerine üst düzey polis görevlileri de gelerek inceleme yaptı ve kaza hakkında bilgi aldı.

Evli ve iki çocuk babasıydı

Meltem Baflı ile evli olan iki çocuk babası Bülent Baflı, Kooperatif Merkez Bankası’nda teknisyen olarak çalışıyordu. Baflı, Bostancı’da ikamet etmekle birlikte Lefkoşa’da çok iyi tanınıyordu. Özellikle su tesisatı ve demir işlerinde güvenilir bir isim olan Bülent Baflı, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesin takdirini kazanmıştı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.