1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİK KAZASINDA BİR CAN KAYBI
TRAFİK KAZASINDA BİR CAN KAYBI

TRAFİK KAZASINDA BİR CAN KAYBI

Girne Çatalköy anayolunda bir minibüs ve bir otomobilin çarptığı ATV'nin sürücüsü hayatını kaybetti

A+A-

Acapulco Tatil Köyü yakınlarında dün gece meydana gelen trafik kazasında 55 yaşındaki İngiliz vatandaşı Anthony Paul Allen hayatını kaybetti. Kazaya karışan iki ayrı aracın sürücüsü de ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltına alındı. Gece boyunca soruşturmasını sürdüren polisin, kusurlu görmesi halinde bu iki kişiyi bugün tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarması bekleniyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, kaza, Değirmenlik istikametine seyreden 27 yaşındaki Murat Şener’in TMK 611 plakalı otobüsle, önünde seyreden Turgut Uluhan yönetimindeki JA 255 plakalı aracı geçtiği sırada, aynı şerit içinde seyreden ve sağa dönüşe geçen Antony Paul Allen yönetimindeki JK 245 plakalı ATV tipi araca çarpması sonucu yaşandı. Bu sırada, Turgut Uluhan’ın(E-65) kullanımındaki aracı geçmeye çalışan Uğur Çapakçı (E-42) yönetimindeki ZMK 471 pakalı ikinci araç da kaza sonucu yol içine devrilen ATV araca çarptı.

Çatalköy'den Girne istikametine doğru seyreden ATV'ye, tali yola dönüşe geçtiği sırada arkasından gelen TMK 611 plakalı özel bir şirkete ait yolcu minibüsünün çarptığını belirleyen polis bu aracın şoförünü sorguladığı sırada, olay yerinin uzağında kazaya karıştığı tespit edilen ve saklanmaya çalışılan ZMK 471 plakalı kiralık bir de otomobil bulundu. Otomobil sürücüsü de gözaltına alındı.

Çarpma anında ATV'nin üzerinden savrulan ve metrelerce ileriye düşen Anthony Paul Allen ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden kişinin başmda kaskının olmadığı öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.