1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİKTE ATEŞ ETTİ!
TRAFİKTE ATEŞ ETTİ!

TRAFİKTE ATEŞ ETTİ!

Trafikte kızışan tartışma mahkemeye taşındı

A+A-

Düzova’da, trafik bahanesiyle tartıştığı Hasan Özezinç’e küfredip bıçak gösteren ve sonrasında darp ederek av tüfeğiyle havaya ateş açıp korkutmaya çalışan Mehmet Gezdigeldi, 30 bin TL teminatla tutuksuz yargılanacak.

Devrim DEMİR

Düzova’da dün öğle saatlerinde trafik yüzünden öfke büyüyünce silahlar konuştu. Önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen ve trafiği bahane ederek Hasan Özezinç’i darp ederek, korkutmak için havaya ateş açan Mehmet Gezdigeldi polis tarafından tutuklandı.

Gezdigeldi aleyhindeki soruşturma tamamlanırken, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan,  zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, KKTC vatandaşı 1 kefilin 30 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Korkutmak için havaya ateş açtı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Şükrü Ömürlü mahkemede verdiği ifadede, zanlı Mehmet Gezdigeldi’nin 7 Ağustos tarihinde saat 12.15 raddelerinde Düzova köyünde aralarında önceden husumet olan ve trafik nedeniyle tartıştıkları Hasan Özezinç’e ithale-i lisanda bulunup, bıçakla göstererek tehdit ettiğini anlattı.

Polis memuru Şükrü Ömürlü,  Mehmet Gezdigeldi’nin olayın ardından babası adına kayıtlı bulunan av tüfeği ve bir adet canlı av tüfeği fişeğini alıp, FH 798 plakalı araca koyup köyün güneyinde dozeriyle iş yapan Hasan Özezinç’in yanına gidip, sağ gözüne ve koluna vurup, av tüfeğiyle havaya bir el ateş ettiğini kaydetti.

Soruşturma tamamlandı

Polis memuru Şükrü Ömürlü, Hasan Özezinç’in olayın ardından hastaneye kaldırıldığını ve tedavisinin ardında taburcu edildiğini, olayda kullanılan av tüfeği, araç ve çakının emare alındığını belirterek zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirtti.

Polis,  soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlının yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.