1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİKTE BAŞLAYAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!
TRAFİKTE BAŞLAYAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

TRAFİKTE BAŞLAYAN TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ!

Arabanın camını kırdı!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da önceki gün zanlı Ömer Ocak ile zanlı Zafer Yuca arasında trafikte başlayan sözlü tartışmanın “Barış Motors” isimli oto galeride kavgaya dönüşmesinin ardından tutuklanan 9 kişi dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Vahim zarar”, “Tecavüzikar alet taşıma”, “Kavga” ve “Rahatsızlık” suçlarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlılar Ömer Ocak, Ali Ocak, Zafer Yuca, Barış Yuca, Gültekin Tüvür, Aytekin Tüvür, Recep Sağlamoğlu, İbrahim Baskın ve İbrahim Özdemir aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

 

Trafikte tartışmaya başladılar

Meselenin tahkikat memuru Gökhan Kol, 21 Haziran tarihinde saat 11:30’da zanlı Ömer Ocak’ın trafikte aracıyla seyir halinde olduğu bir esnada yine aynı yöne doğru seyir halinden olan zanlı Zafer Yuca ile trafik konusunda sözlü tartışmaya girdiklerini söyledi. Akabinde zanlı Ömer Ocak ile Zafer Yuca’nın, zanlı Barış Yuca’ya ait “ Barış Motors” isimli oto galeriye gittiklerini belirten Kol, konu yerde sözlü olarak tartışmaya devam ettiklerini açıkladı. Kol, ilk etapta zanlı Ömer Ocak ve zanlı Zafer Yuca’nın birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayaklarıyla vurmak suretiyle kavga ettiklerini belirterek, aynı esnada olay mahaline gelen zanlı Barış Yuca ve kendi iş yerinde işçi olarak bulunan zanlılar Gültekin Tüvür, Aytekin Tüvür, Recep Sağlamoğlu ve İbrahim Baskın’ın da elleri ve ayakları ile zanlı Ömer Ocak’a vurmaya başlayarak kavga ettiklerini açıkladı.

 

Arabanın ön camını kırdı

Polis Memuru Gökhan Kol, kavganın devam ettiği esnada zanlı Ali Ocak’ın da olay yerine geldiğini ve ilk olarak konu galeride satışa sunulan plakasız aracın ön camına tekme atarak camın kırılmasına sebep olup kasti hasara uğrattığını belirterek, akabinde zanlı Ömer Ocak’tan taraf olarak elleri ve ayaklarıyla diğer tarafa vurmak suretiyle kavgaya katıldığını açıkladı. Kol, kavga sırasında zanlı Gültekin Tüvür, Aytekin Tüvür, İbrahim Baskın’ın etrafta buldukları demir kesme makası, su borusu ve tahta saplı çekiçi ellerine alarak zanlı Ali Ocak ile Ömer Ocak’a sallamak suretiyle tecavüzikar alet taşıdıklarını açıkladı. Kavganın devam ettiği sırada olay yerine gelen zanlı İbrahim Özdemir’in de zanlı Ömer Ocak ve Ali Ocak’a karşı bir taraf olarak kavgaya katılıp elleri ve ayakları ile vurmak suretiyle kavgada yer aldığını belirten Kol, zanlı İbrahim Özdemir’in de olay yerinde bulduğu egsoz borusunu eline alarak zanlı Ömer Ocak ve Ali Ocak’a göstermek suretiyle tecavüzikar aleti taşıdığını açıkladı. Kol, ayrıca kavga sırasında zanlı Zafer Yuca’nın sol el serçe parmağı ve 1 dişinin kırıldığını söyledi.

 

Bir çok görgü tanığı var

Polis Memuru Gökhan Kol, aynı gün demir kesme makası, su borusu, tahta saplı çekiç ve egsoz borusunun olay yerinde tespit edilerek emare alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak zanlılar Ömer Ocak, Zafer Yuca, Barış Yuca ve Gültekin Tüvür’ün gönüllü ifade vererek suçlarını itiraf ettiklerini belirten Kol, diğer zanlıların ise kavgaya karıştıklarını sözlü olarak beyan ettiklerini söyledi. Kol, olay yerinde bulunan güvenlik kamerası kayıt cihazının emare alındığını, ancak görüntüleri açmanın veya incelemenin mümkün olmadığını ifade etti. Kol, yine olay anında olay yerini gösterebilecek iki ayrı yerde daha kamera görüntüsünün tespit edildiğini söyleyerek, konu kamera görüntülerinin henüz temin edilemediğini belirtti. Olayı gören bir çok tanığın olduğunun da tespit edildiğini belirten Kol, henüz konu tanıklardan ifade temin edilemediğini söyledi. Kol, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade ederek, tüm zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Tutuklu kalacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, tüm zanlıların tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.