1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TRAFİKTE SİNİR HARBİ YAŞANDI!
TRAFİKTE SİNİR HARBİ YAŞANDI!

TRAFİKTE SİNİR HARBİ YAŞANDI!

Vatandaş trafikte sinir harbi yaşadı;

A+A-
 
Vatandaş trafikte sinir harbi yaşadı

Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda iki gündür, Alpet istasyonu yanından Sanayi Bölgesi’ne ve şehir merkezine dönüşün kapalı olması, uzun araç kuyruklarına neden oldu


Türkiye’den gelecek suyun taşınması için sürdürülen çalışmalar nedeniyle Lefkoşa’da Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda iki gündür iş başlangıç ve bitiş saatlerinde trafik kaosu yaşanıyor.

Alpet Petrol İstasyonu yanından Sanayi Bölgesi’ne ve Taşkınköy’e dönüşün kapatılması, bu konuda hiçbir uyarı levhası olmaması, iki günden beri uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Dün sabah başkentlilerin işe gidiş saatinde sanayiye de şehir merkezine de dönememesi Atatürk Spor Salonu önündeki trafik ışıklarında da tıkanıklığa neden oldu.

Dakikalarca trafikte bekleyen vatandaşlar sinir harbi yaşadıklarını belirtti.

Bir vatandaş, “Saatlerdir trafikte bekliyoruz. Polis veya ilgili şirket yolun kapatılacağına dair bilgi verseydi alternatif bir yol kullanabilirdik. Yaktığımız akaryakıta da, boşa geçen zamanımıza da yazık. Sabah sabah bize eziyet çektiriyorlar” dedi.

Ne zaman biteceği belli değil

Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran, “Kontrollü geçiş sağlanıyor, Su Dairesi kontrolünde su boruları kazılıp, döşenecek. Çalışmanın erken tamamlanması bekleniyor ancak gün vermemiz zor. Sürücülerin dikkatli seyretmesini tavsiye ediyoruz” dedi.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.