1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜM DUALAR 13 YAŞINDAKİ KIZ İÇİN
TÜM DUALAR 13 YAŞINDAKİ KIZ İÇİN

TÜM DUALAR 13 YAŞINDAKİ KIZ İÇİN

‘Allah’ım onu alma’... Ailesiyle birlikte Girne, Karakum’da

A+A-

Emire, tehlikeyi atlattı, Elif hala yoğun bakımda

Geçtiğimiz Pazar günü ailesiyle birlikte Girne, Karakum’da Hazreti Ömer Türbesini ziyarete giden  ve dengesini kaybedip denize düşerek boğulma tehlikesi geçiren 13 yaşındaki Elif Dilekçi dün de yoğun bakımdan çıkamadı.

Elif’i kurtarmak için denize atlayan ve boğulma tehlikesi geçiren 16 yaşındaki ablası Emire Dilekçi hayati tehlikeyi atlatarak dün yoğun bakımdan çıkarıldı. Emire gözünü açar, açmaz kız kardeşi Elif’i sordu.

 Emire Dilekçi “Allah’ım onu bizden alma” diyerek, Elif’in yaşaması için gün boyunca dua etti.

Hala yoğun bakımda...

Öte yandan yetkililerden alınan bilgiye göre, önceki gün Girne Karakum bölgesinde bulunan Hazreti Ömer Türbesi yanındaki kayalıklardan denize düşen ve boğulma tehlikesi geçiren 13 yaşındaki Elif Dilekçi, yoğun bakım ünitesinde hala gözetim altında tutuluyor. Yaşadığı talihsiz olay sonucunda üç defa kalbi duran ve doktorların yoğun çabaları sonucu hayata döndürülen Elif Dilekçi’nin ilk güne göre durumunun daha iyiye gittiği belirtildi.

Arkadaşları da çok üzgün...

Elif Dilekçi’nin yaşadığı üzücü olay, eğitim gördüğü Başkent Lefkoşa’daki Demokrasi Ortaokulu’ndaki öğrenci ve öğretmenleri de derinden yaraladı. Dün çok sayıda arkadaşı ve öğretmeninin hastaneye giderek Elif’in durumu hakkında yetkililerden bilgi aldığı öğrenildi. 

 

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.