1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRK-SEN'DEN TEL-SEN GREVİNE DESTEK
TÜRK-SEN'DEN TEL-SEN GREVİNE DESTEK

TÜRK-SEN'DEN TEL-SEN GREVİNE DESTEK

Telekomünikasyon Dairesi’nde yıllardan beri devam eden altyapı eksiklikleri;

A+A-

Kıbrıs Türk İşçi Sendikaları Federasyonu (Türk-Sen) Telekomünikasyon Çalışanları Sendikası’nın  (Tel-Sen) bugün başlattığı uyarı grevine destek belirtti.

Türk-Sen Başkanı Arslan Bıçaklı yaptığı yazılı açıklamada, Telekomünikasyon Dairesi’nde yıllardan beri devam eden altyapı eksiklikleriyle ilgili olarak Tel-Sen’in bugüne kadar yapmış olduğu tüm iyi niyetli girişimlere ve ikazlarına rağmen, gelmiş geçmiş tüm hükümetlerin hiçbir adım atmadığını savundu..

Bıçaklı, çok ilkel bir yapı içerisinde görevini icra etmeye çalışan personelin ve sendikanın artık dayanacak  tahammülleri  kalmadığını bir kez daha haykırmak üzere bugün  grev başlattığını belirtti.

Bıçaklı, “Halka hizmet sunma noktasında sendikanın ve çalışanların tüm iyi niyetli uğraşlarına rağmen hükümet sanki bilerek ve isteyerek bu uğraşlara takoz koymak ve özelleştirmeye zemin hazırlamak için elinden geleni yapmaktan geri kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Hükümeti sağduyuya davet eden Bıçaklı, Türk-Sen’e bağlı Tel-Sen’in başlattığı greve her türlü maddi ve manevi desteklerinin süreceğini duyurdu.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.