1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKİYE, GÜNEY KIBRIS'I LAFTA TANIMIYOR!
TÜRKİYE, GÜNEY KIBRIS'I LAFTA TANIMIYOR!

TÜRKİYE, GÜNEY KIBRIS'I LAFTA TANIMIYOR!

Türkiye, Güney Kıbrıs'ı lafta tanımıyor!

A+A-

52 takımın 9 grupta; 7'si 6'şarlı, 2'si 5'erli olmak üzere mücadele edeceği 2017 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri sonunda grup liderleri, finallere katılmaya hak kazanacak.

52 takımın 9 grupta; 7'si 6'şarlı, 2'si 5'erli olmak üzere mücadele edeceği 2017 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri sonunda grup liderleri, finallere katılmaya hak kazanacak. Tüm grupların en iyi 4 ikincisi ise 2'şerli olarak birbiriyle eşleşerek Play-Off oynayacak. Çift maç eliminasyon sistemiyle oynanacak Play-Off maçları sonunda iki takım daha finallere yükselecek.  Ev sahibi Polonya ise ilk kez 12 takımla düzenlenecek finallere direkt olarak katılacak.

hava1.jpg

Siyasi anlamda birbirini tanımayan iki ülke olan Güney Kıbrıs ve Türkiye, daha önce farklı katagorilerdeki futbol, basketbol ve voleybol gibi birçok branşta karşılaştı. İki ülke, futbol milli takımlarının alt kategorilerinde ikinci kez karşılaşacak. 12 Kasım Perşembe günü Larnaka’da UEFA 2017 U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 8’inci Grup mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 01.09.2016 'da ise yine aynı takımlar Türkie'de karşı karşıya gelecek.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.