1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TÜRKSOY DAİMİ KONSEYİ’NİN TOPLANTISINA KATILACAK
TÜRKSOY DAİMİ KONSEYİ’NİN TOPLANTISINA KATILACAK

TÜRKSOY DAİMİ KONSEYİ’NİN TOPLANTISINA KATILACAK

YDÜ KURUCU REKTÖRÜ GÜNSEL, TÜRKSOY DAİMİ KONSEYİ’NİN TOPLANTISINA KATILACAK

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Duysen Kaseinov ve Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in davetlisi olarak TÜRKSOY Daimi Konseyi’nin Ankara’da gerçekleşecek 31. Dönem toplantısına katılacak.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Günsel’e YDÜ Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu eşlik edecek.

TÜRKSOY’un kuruluşunun 20. yılı kutlamaları çerçevesinde yapılacak özel toplantıya, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ile birlikte,TÜRKSOY’a üye Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, KKTC, Başkurdistan, Tataristan, Tıva ve Gagavuz Yeri’nin kültür bakanları ile Türk Konseyi, Aksakallar Konseyi, TÜRKPA, MFGS ve Türk Akademisi başkanları katılacak.

Programda 20. yıl kutlamaları çerçevesinde Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in vereceği resepsiyon, 2014 yılı faaliyet programı, TÜRKSOY Ressamlar Buluşması Resim Sergisi’nin açılışı,  TÜRKSOY Ödülü Töreni  ve TC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu’nda Türk Dünyası Yıldızları’nın Gala Konseri yer alacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.