1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU SAYISI 5'E YÜKSELDİ!
TUTUKLU SAYISI 5'E YÜKSELDİ!

TUTUKLU SAYISI 5'E YÜKSELDİ!

2 yeni tutuklu;

A+A-

 

Mağusa Serbest Liman Bölgesinde faaliyet gösteren “Ak Ege Freeport” şirketine ait ambardan çalınan sigaralar ile ilgili olarak önceki gün tutuklanan zanlı Barış Gül, Kadir Korkmaz ve Ecevit Kunna’nın ardından aranan Murat Şengül ile Alparslan Şengül isimli iki kişi daha tespit edilerek tutuklandı.

“Kasti hasar”, “Ambar açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Murat Şengül ile Alparslan Şengül tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

296 koli sigara kayıp…

Meselenin tahkikat memuru Ali Aydoğanlı, zanlı Murat Şengül ile Alparslan Şengül’ün 2014 yılı Kasım-Aralık ayları içerisinde iki kez “Ak Ege Freeport” şirketine ait ambarı açarak içeriye girdiklerini ve toplam 328 koli sigara çaldıklarını açıkladı. Aydoğanlı, sirkat edilen 328 koli sigaradan 32 kolisinin bulunduğunu 296 kolisinin ise arandığını belirtti. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Aydoğanlı, her iki zanlının da 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 gün tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, Zanlı Murat Şengül ile Alparslan Şengül’ün tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.