1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU YARGILANACAK
TUTUKLU YARGILANACAK

TUTUKLU YARGILANACAK

Zanlının benzeri suçları da var..

A+A-

 

Mağusa’da işlenen “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan ve evinde 9 gr 49 mg uyuşturucu bulunan zanlı O.K almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı, davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

TAHKİKAT TAMAMLANDI

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, zanlının 9 Eylül tarihinde Mağusa’da meydana gelen 15 gr “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” meselesi ile ilgili olarak arandığını ve 12 Eylül tarihinde tespit edilerek tutuklandığını anımsattı. Kavaz, zanlının evinde yapılan aramada 3 paket halinde 9 gr 49 mg ağırlığında Sentetik Cannabio-noid türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı.

BENZERİ SUÇLARI VAR

Zanlının benzeri suçları olduğunu belirten Kavaz, zanlının 7 gr 351 mg ağırlığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alma ve tasarrufu meselesinden dolayı 4 Ağustos 2014 tarihinde Mağusa Kaza Mahkemesi tarafından teminata bağlandığını açıkladı.

1 ay önce teminata bağlanan zanlının uslanmaz bir tavır sergileyerek yine benzeri bir suç işlediğini ifade eden Kavaz, KKTC ve İngiliz vatandaşı olan zanlının serbest kalması halinde ayni suçu işleme veya yurt dışına kaçma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Kavaz, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.