1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKLU YARGILANACAK...
TUTUKLU YARGILANACAK...

TUTUKLU YARGILANACAK...

İskele’de tasarrufunda eski eser ile yakalanan zanlı

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

İskele’de kullanımındaki araçta Helenistik döneme ait 3 parça eski eser ve 2 adet beyzbol sopası bulundurduğu gerekçesiyle tutuklanan zanlı Ş.G almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz eski eser tasarrufu” ve “Tecavüzkar alet taşıma” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin hükümsüz tutuklu olarak 1 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı...
Meselenin tahkikat memuru Cem Üntaç, 14 Şubat tarihinde İskele Begonvilla Sitesi’ne ait park yerinde 2015 yılı Ağustos ayından beri Kuzey Kıbrıs’ta kaçak olarak bulunan zanlı Ş. G’nin kullanımındaki araçta yapılan aramada aracın motor bölümünde Helenistik Döneme ait 2 adet gözyaşı şişesi ile 1 adet kandil, bagaj bölümünde ise tecavüzkar alet olan 2 adet beyzbol sopası bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Üntaç, Kuzey Kıbrıs’ta kaçak konumunda bulunan zanlının hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

1 ay cezaevine gönderildi...
İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay Menteş İnan, zanlı Ş.G’nin davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.