1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR!
TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR!

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR!

Tutuksuz yargılanacaklar!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezi’nde kasada unutulan bir adet IPhone 4 marka cep telefonunu sirkat ettikleri gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınan Rus asıllı Ghenadir Conaval ve Zihia Conava, dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Sönmez, zanlıların Ekim ayı içinde Lefkoşa’da faaliyet gösteren Önder Alışveriş Merkezinde Ayten Sarıoğlu’na ait yazar kasada unutulan Iphone4 marka cep telefonunu sirkat ettiklerini söyledi.

Zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis, her iki zanlının da çalışma izini ile KKTC’de bulunduklarını belirterek, davalarında hazır bulunabilmeleri için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit ise zanlıların davalarında hazır bulunabilmeleri için yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasını, haftada bir en yakın polis karakoluna giderek İspat-I Vücut yapması şartı ile tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.