1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN, GAÜ İLE GÖRÜŞTÜ
UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN, GAÜ İLE GÖRÜŞTÜ

UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN, GAÜ İLE GÖRÜŞTÜ

UBP GENEL BAŞKANI ÖZGÜRGÜN, GAÜ İLE GÖRÜŞTÜ

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Kabulde konuşan GAÜ Yöneticiler Birliği Başkan Yardımcısı Dr. Asım Vehbi, Yöneticiler Kurulu ve Rektörlük adına 2013 yılını değerlendirme, plan ve projeleri hakkında bilgi verme ve iyi dileklerini sunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirmek istediklerini kaydetti.

Yüksek öğrenimin devamlılığının önemine dikkat çeken Vehbi, eğitimin devlet politikası olması gerektiğini belirtti.

Vehbi ayrıca, UBP Genel Başkanı Özgürgün’e kendilerini kabul ettiklerinden dolayı teşekkür ederek, 2014 yılının da güzel geçmesi temennisinde bulundu.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün de, özelde üniversitelere genelde eğitim sektörüne çok önem verdiklerini dile getirerek, UBP olarak GAÜ’nün gelişmesini takdirle izlediklerini kaydetti.

Gerek iktidar, gerekse muhalefette üniversitelerle her zaman çok yakın ilişkiler içerisinde olduklarını söyleyen Özgürgün,  ayrıca tüm üniversite mensuplarını çalışmalarından dolayı kutlayarak, 2014 yılının iyi bir yıl olmasını diledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.