1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP GÜZELYURT’TA MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP GÜZELYURT’TA MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP GÜZELYURT’TA MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP, Güzelyurt Belediye Başkan adayı Mahmut Özçınar için Güzelyurt’ta miting düzenledi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP), Güzelyurt Belediye Başkan adayı Mahmut Özçınar için Güzelyurt’ta miting düzenledi.

UBP’den verilen bilgiye göre, mitingde UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst, Milletvekili Ali Pilli ve Özçınar konuşma yaptı. 

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada, her seçimde oylarını daha da artıran Mahmut Özçınar’ın 4 yıl daha görev istediğini kaydetti, bu mitingde de gördüğü kadarıyla oylarını daha da artıracağına inanç belirtti.

Özçınar’ın icraatlarını her gün gören Güzelyurt halkının kendisine bu onayı vereceğine inandığını kaydeden Özgürgün, “Biz yıldız değil, hizmet peşindeyiz. Hizmeti yapacak olan da Mahmut Özçınar’dır. Mahmut Özçınar’la yarınlar çok daha güzel olacak” dedi.

Özgürgün, UBP hükümetlerdeyken Güzelyurt ve bölgesine gelen hizmetlerin, UBP hükümette olmadığı zaman anlaşıldığını belirterek, “Güzelyurt’a sözümüz var. Yarınlar daha güzel olacak. Bu bölgede yapacağımız yatırımlar, geçmişte yaptıklarımızın devamı olacaktır. UBP ayakta olduğu sürece Güzelyurt asla verilemez. Güzelyurt bundan sonra UBP ile daha da güzel olacak” diye konuştu.

Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst de, bu akşamki coşkunun ve heyecanının iktidar yürüyüşü olduğunu savunarak,  “Bu yürüyüş Mahmut Özçınar’a sahip çıkma yürüyüşüdür” dedi.

UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli de, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar’ın yıllardan beri Güzelyurt’a ve Güzelyurt halkına başarı ile hizmet ettiğini ve halkın da bunu onaylayarak kendisini yıllardır Belediye Başkanı olarak seçtiğini belirtti.

Pilli, “İnanıyorum ki 29 Haziran’da Güzelyurt halkı, Mahmut Özçınar’a güvenini bir kez daha yenileyerek, göreve devam etmesi için onay verecektir” dedi.

ÖZÇINAR

Gecede konuşan UBP Başkan adayı ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt’a sevdalı olduğunu belirterek Güzelyurt’un hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

Verilen hizmetleri ve tamamlanan projeleri anlatan Özçınar yeni dönemdeki hedeflerini halkla paylaştı.

LAÜ ve ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü yanında Güzelyurt’a üçüncü bir üniversitenin yapılması için çalışmaların sonuç verdiğini ve Belediye Meclisi tarafından üniversiteye arazi tahsisinin onaylandığını kaydeden Özçınar, Güzelyurt’un hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalıştıklarını ve çalışacaklarını belirtti.

Özçınar, radikal kararlar alıp Güzelyurt’un çehresini değiştirecek ve değerini artıracak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Çağdaş belediyecilik anlayışı çerçevesinde şeffaf, katılımcı, değişen ve gelişen bir vizyonla hizmet verdiklerini belirten Özçınar, Güzelyurt halkının hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Mahmut Özçınar, Güzelyurt’ta marka belediyeciliği yarattıklarını kaydederek, bunda personelin özverili çalışmalarının da büyük payı olduğunu ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.