1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi yerel seçimlere çerçevesinde dün akşam İskele’de bir miting düzenledi.

A+A-

ÖZGÜRGÜN: “BELEDİYELERİN TABLOLARI İNCELENDİĞİNDE BİRİNCİLİK VE BU GURUR İSKELE’NİN”

ÇAVUŞOĞLU:”UBP’NİN DIŞTA VE İÇTE MÜCADELESİYLE DEVLETİMİZİN AYAKTA KALABİLECEĞİNİ BİLENLERDENİZ”

ORUN: “İSKELE BELEDİYESİYLE ARTIK İSKELE ÇAĞ ATLAMAKTADIR”

Ulusal Birlik Partisi  yerel seçimlere çerçevesinde dün akşam İskele’de bir miting düzenledi.

UBP Basın Bürosundan verilen bilgiye göre Mitinge UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, İskele Belediye Başkanı ve UBP İskele Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Orun ve UBP Belediye Meclis Üyeliği adayları, UBP Dipkarpaz, Yeni Erenköy, Mehmetçik ve Büyükkonuk Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları teker teker takdim edildi. Etkinlikte ilçedeki UBP Belediye Başkan adayları konuşma da yaptı.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada, “Bu yerel seçimlerde de adanın tüm yerleşim birimlerinde büyük birlik ve beraberlik görüyorum. Artık o eski günlerdeki gibi, tüm UBP’liler kırgınlıkları bırakmış, birlik ve beraberlik içerisinde, bu seçimlerde İskele İlçesi’nde de beşte beş kazanmak için geliyor” dedi.

Ülkede bir marka belediye varsa onun da İskele olduğunu kaydeden UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, “Hangi belediyenin tablosuna bakarsanız bakınız, bu ülkede tüm belediyelerin tabloları incelendiğinde birincilik ve bu gurur İskelenin olacaktır.” dedi.

28 Haziran 2013 Genel Seçimlerine çok sıkıntılı günler yaşayarak geldiklerini ifade eden Özgürgün, “Ama bu akşam gördüğümüz tablo bu sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmıştır. Sıkıntıları aştık ve halkımızla birlikte, UBP çok daha büyük işler yapmak için geliyor. Bu ülkede ne hizmet verilmişse, bu ülkede hangi proje varsa bakınız! Hepsinin altında UBP’nin imzası vardır” dedi.

ÇAVUŞOĞLU

UBP İskele İlçe Başkanı Nazım Çavuşoğlu ise yaptığı konuşmada UBP’nin verdiği mücadelenin sadece partinin var olma mücadelesi olmadığını kaydetti.

Çavuşoğlu, “UBP’nin dışta ve içte verdiği mücadeleyle devletimizin ayakta kalabileceğini bilenlerdeniz ve UBP’de toplanmamızın sebebi de budur” dedi.

Avrupa ve dünya standartlarına uygun hizmetler verebilmek adına bir kez daha onay talep ettiklerini kaydeden Çavuşoğlu, bölgede hedeflerinin beşte beş olduğunu kaydetti.

ORUN

UBP İskele Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Orun da konuşmasında 20 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde İskeleye neler yaptığını ve son dört yılda hem İskeleye hem de bağlı köylerinde bunlara nelerin ilave edildiğini anlattı.

Orun,  “Siz halkımızın desteğiyle 1998 yılında İskelemizi İlçe yaptık. İlçe olan İskelemizde artık hizmet halkımızın ayağına gelmektedir. Bunun yanında İskele Belediyesi’yle artık İskele çağ atlamaktadır” dedi.

Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalara işaret eden Halil İbrahim Orun, “Bazıları bu yapılan icraatları görmüyor veya görmezlikten geliyor. Ne yazık ki bunlardan birisi de 13 yıldır milletvekili olarak bizlerden oy alan bir kişi bu meydanlara çıkıp bizden 2002 yılının hesabını sormaktadır. Halkımız bizim belediye olarak yaptığımız işlere onay vererek bizi kaç dönem oldu sandıklardan çıkarmaktadır. Dolayısıyla halkın onay verdiği icraatlara senin hesap sormaya hakkın yoktur” dedi.

Orun, CTP-BG’nin “yıldızlı” olarak nitelediği Belediyelerin arasında “Devlete borçlarını ödemeyen, elektrik borçlarını ödemeyen, 10 yıldır çalışan belediye görevlilerine asgari ücreti ödeyen, bir karış yürüyüş ve bisiklet yolu yapmayan, halkın plajlarını koruyamayan, kanalizasyon sistemini denize boşaltan, halkın oturabileceği bir parkı olmayan” belediyelerin bulunduğunu savundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.