1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP KADIN KOLLARI, KANSER HASTALARI DERNEĞİNE 30 KOLİ GİYSİ BAĞIŞLADI
UBP KADIN KOLLARI, KANSER HASTALARI DERNEĞİNE 30 KOLİ GİYSİ BAĞIŞLADI

UBP KADIN KOLLARI, KANSER HASTALARI DERNEĞİNE 30 KOLİ GİYSİ BAĞIŞLADI

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Kadın Kolları Başkanlığı, bugün, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni ziyaret ederek 30 koli giysi yardımında bulundu.

A+A-

OLGUN: “KANSERE KARŞI HEP BİRLİKTE MÜCADELE ETMELİYİZ”

KOCAİSMAİL: “DEVLETTEN MADDİ KATKI İSTEDİK, BEKLİYORUZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Kadın Kolları Başkanlığı, bugün, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ni ziyaret ederek 30 koli giysi yardımında bulundu.UBP’den verilen bilgiye göre, yardım kolilerini Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’e, UBP Lefkoşa Kadın Kolları Başkanı Nükte Olgun ve Yönetim Kurulu üyeleri ile UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün birlikte takdim etti.

UBP Kadın Kolları Başkanı Nükte Olgun yaptığı konuşmada, tüm KKTC halkı olarak kurumlarla, kuruluşlarla veya kişisel olarak kanserle mücadele günlerinin artırılması gerektiğini ifade ederek; “Baz istasyonları yakınlarındaki ailelerde kanser vakalarına daha çok rastlanmaktadır. Ayrıca zirai ilaç kullanımları da bilinçli olmalıdır. Her iki konuda da mücadelemizi hep birlikte sürdürmeliyiz. Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne, dolayısıyla başkan Raziye hanıma desteklerimizi artırmalıyız” dedi.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de yaptığı konuşmada, son haftalarda sürekli olarak sıkıntılarını dile getirdiklerini ifade ederek; “Devletten katkı bekliyoruz. Sadece vatandaşımızın katkısı ve destekleri yetersiz kalmaktadır” diyerek, şunları söyledi:

“UBP Kadın Kolları da, bizleri ziyaret ederek ihtiyaçlarımızı ve beklentilerimizi bizlere sormuşlardır. Kendilerine dışta tedavi gören hastalarımızın tedavi masraflarının ve dıştan ilaç gereksimi duyan hastalarımıza ilaç alımlarını bu dükkânlarımızdaki malların satışlarından elde ettiğimiz paralarla yaptığımızı belirttik. Onlar da çok kısa zamanda 30 koli giysiyi bize bugün takdim etmişlerdir. Ben UBP Lefkoşa İlçesi Kadın Kolları’na bu hassasiyetlerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım”.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.