1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP LEFKE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
UBP LEFKE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

UBP LEFKE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam Lefke’de,

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP) dün akşam Lefke’de, UBP Lefke Belediye Başkan adayı ve Lefke Belediye Başkanı Mehmet Zafer ile belediye meclis üyelerine destek mitingi düzenledi.

UBP’den yapılan yazılı açıklamada, mitinge UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst ile UBP Güzelyurt Milletvekili Ali Pilli’nin de katıldığı kaydedildi.

Mitingde, Özgürgün ve Dürüst birer konuşma yaptı.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün mitingde yaptığı konuşmada, Lefke Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Zafer’in yıllardan beri Lefke’ye hizmet verdiğini belirterek “Bu kadar kısıtlı imkânlarla gerçekten bu işi başarabilmek için marka olmak lazımdır. İşte yıllardan beri Lefke’ye bu kısıtlı imkânlara rağmen hizmet veren Mehmet Zafer! İşte Marka!” dedi.

Özgürgün, “Yıllardan beri ülkemizde yapılan tüm hizmetlerde UBP’nin imzası, UBP’nin mührü var, insanların ne zaman yüzü gülse, ne zaman bu topraklarda bir yatırım olsa hepsi UBP hükümetleri dönemlerinde oldu” ifadelerini kullandı.

Lefke halkından Mehmet Zafer için destek isteyen Özgürgün, şöyle devam etti:

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Bu günlere kolay gelinmedi. Bu mirası gençlerimize bırakmak için çalışacağız, uğraşacağız, geleceği daha sağlam hale getireceğiz. Bunun için de öncelikle KKTC’yi kuran ve yaşatma azminde olan UBP’ne destek vermeniz lazımdır. 29 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimlerde bizlerden bu desteğinizi esirgemeyeceğinize inanıyorum. Lefke halkından UBP’ye güvenmesini istiyorum. Sayın Mehmet Zafer’e destek istiyoruz. Zaferiniz şimdiden kutlu olsun”

DÜRÜST

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Kemal Dürüst de yaptığı konuşmada, Lefke halkına bugüne kadar UBP’ye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmasında hükümeti eleştiren Dürüst, “Özgürgün önderliğinde UBP çok kısa sürede iktidar olacak. UBP’siz Hükümet olmadığı için, portakal ve narenciye dalında kalmasın, patates tarlada kalmasın, Lefke stadyumu gibi stadyumlar yapılması, Gaziveren’e daha güzel şehitlikler yapmak için, Yeşilırmak’a daha çok yatırım yapmak için geliyoruz. Çünkü biz halkımızı seviyoruz. Lefke Belediyesine sahip olmak için önce Lefke’mizi sevmek lazımdır” dedi.

Miting sonunda, UBP Belediye Başkan adayı, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve bölge milletvekilleri hep birlikte ellerini kaldırarak halkı selamladılar.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.