1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP TATLISU’DA SOHBET TOPLANTISI DÜZENLEDİ
UBP TATLISU’DA SOHBET TOPLANTISI DÜZENLEDİ

UBP TATLISU’DA SOHBET TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Tatlısu Örgütü dün akşam sohbet toplantısı düzenledi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP)  Tatlısu Örgütü dün akşam  sohbet toplantısı düzenledi.

UBP’den yapılan açıklamaya göre, toplantıya UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun,  Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay, UBP Gazimağusa Milletvekilleri Dursun Oğuz ve Erdal Özcenk de katıldı.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün UBP’nin Tatlısu’daki belediye başkanlığı seçimini kazanacağına inanç belirterek, güvendikleri UBP Tatlısu Belediye Başkan Adayı Halis Üresin’in projelerinin ortada olduğuınu kaydetti.

Tatlısu’da seçimi kazanmaları halinde kazananın Tatlısu olacağını ifade eden Özgürgün,  Üresin’in kazanması halinde parti olarak icraatlarında ve hizmetlerinde Üresin’i güçlü bir şekilde  destekleyeceklerini, çok yakında da UBP’nin iktidara geleceğini söyledi.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, KKTC’de ne yapılmışsa hepsinin altında UBP’nin imzası bulunduğunu belirterek; “Buna Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşu da dâhildir. UBP’nin hizmetlerini yazsak, bugüne kadar bütün hükümetlerin hizmetlerini toplasak, UBP’nin hizmetleri kat kat daha fazladır. UBP’nin bu ülkedeki kalıcı hizmetleriyle ülkemiz bugünlere gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Özgürgün,  UBP’siz hükümetlerin ya çok kısa ömürlü olduğunu, ya da bıraktıkları tabloyu yeniden düzeltmek için UBP’nin gelmesi gerektiğini belirterek, CTP hükümetlerinin on yıllık iktidar  dönemlerinde yaptıklarını UBP’nin  4 yılda düzeltebildiğini ifade etti.

Özgürgün,  “Maliye’yi 600 milyon borçla aldık ve bunu 100 milyona düşürdük. Bunlar geldi bir yılda yeniden 600 milyona çıkardı. Bu tabloyu götürmeleri mümkün değildir. Dolayısıyla çok kısa sürede göreceksiniz, ‘gel UBP kurtar’ diyecekler. Biz gelir kurtarırız. Bizim o gücümüz de var, o çalışma azmimiz de var, o şevkimiz de var” dedi.

ATUN

UBP Genel Sekreteri Sunat Atun da yaptığı konuşmada, Tatlısu’nun artık layık olduğu şekilde yönetilmeyi hak ettiğini belirtti.

Atun, halkı bölerek, insanları ayırarak, hizmetlerin bir kısmından bazı vatandaşların yararlanmasını engellemenin ‘tek adamlık’ olduğunu belirterek,  Tatlısu’da seçimi kazanarak tüm halka eşit hizmet götürecekelrini söyledi.

CANALTAY

UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay da, kadınların aktif desteklerine teşekkür ederek,  UBP olarak katıldıkları seçimlerde elde ettikleri başarılarda en büyük payın kadınların olduğunu söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.