1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UBP’Lİ BAŞKANDAN ‘KARDEŞE’ KIYAK
UBP’Lİ BAŞKANDAN ‘KARDEŞE’ KIYAK

UBP’Lİ BAŞKANDAN ‘KARDEŞE’ KIYAK

UBP’Lİ BAŞKANDAN ‘KARDEŞE’ KIYAK

A+A-

Alsancak Belediye Başkanı Yücel Atakara önceki gece yarısı kardeşine ait petrol istasyonunun önündeki yolun bir kısmını asfalt yaptırdı. Vatandaşlar bu asfalta tepki gösterdi.

Seçim çalışmalarının devam ettiği ve seçimlere çok az bir zaman kala Alsancak beldesinde yapılan bir asfalt çalışması bölge halkından tepki aldı. Halen Alsancak Belediye Başkanı olan Yücel Atakara’nın, Alsancak girişinde faaliyet gösteren ve kardeşi Aksel Atakara’ya ait olan petrol istasyonunun önündeki yolun 50 metrelik kısmını önceki gece yarısı asfaltlaması bölge halkının tepkisiyle karşılandı.

KARDEŞE ASFALT KIYAĞI

Vatandaşlar, yıllardır asfaltlanmayan yollar dururken apar topar kardeşine ait petrol istasyonunun önünün asfaltlanmasını, Yücel Atakara’nın seçimleri kaybedeceği endişesi ile yaptığını söyledi.

Asfalt çalışmasının gece yarısı yapılması ise gündüz vatandaşlardan gelecek tepkiyi berhava etmek için yapıldığı ifade ediliyor. Bölge halkı başkan Yücel Atakara’yı kınayarak, kardeşinin istasyonunun önünü asfaltlamasına büyük tepki gösterdi.

SözcüKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.