1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜÇ KİŞİ YARALANDI
ÜÇ KİŞİ YARALANDI

ÜÇ KİŞİ YARALANDI

Üç kişi yaralandı

A+A-

Mustafa Karabulut yönetimindeki otomobil, arızalandığı için yol kenarına park edilen traktörün arka lastiğine çarptıktan sonra savruldu, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı.
 
Mehmet KARA

Yiğitler-Akdoğan yolunda, dün gece, arızalandığı için yol kenarına park edilen traktörün arka lastiğine çarpan otomobil, karşı yönden gelen başka bir araçla çarpıştı. Zifiri karanlıktaki yolda meydana gelen kazada üç kişi hafif yaralanırken, araçlarda büyük çapta hasar oluştu.

Edinilen bilgilere göre kaza, dün gece saat 21.00 sıralarında Yiğitler-Akdoğan anayolunda meydana geldi. Mustafa Karabulut (47), yönetimindeki DZ 619 plakalı otomobil ile seyrederken, iddiaya göre arızalandığı için yol kenarına park edilen traktörün arka lastiğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, karşı yönden gelmekte olan Meltem Buhur (37) yönetimindeki KS 571 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza sonrası her iki araç sürücü ile DZ 619 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Fehim Karabulut (24) hafif yaralandı. Yaralılar, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Bu arada, kaza ihbarı üzerine olay yerine giden Demirhan Polis Karakolu’nda görevli polis ekibi, kaza mahallinde incelemelerde bulundu. Polis, zifiri karanlıktaki yolda başka bir kaza daha yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.