1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜLKEMİZ DOKTORU; ''REZİLLİK KATİLLİK''
ÜLKEMİZ DOKTORU;  ''REZİLLİK KATİLLİK''

ÜLKEMİZ DOKTORU; ''REZİLLİK KATİLLİK''

Ne yapmamı önerirsiniz? Sabah 09.00 da Cengiz TOPEL D.H'snde hasta bakmaya başladım,ilk hastam...

A+A-

Ülkemizin tanınmış doktorlarında olan Dr. Erol Uçaner dün sosyal paylaşım sitesindeki hesabından paylaştığı bir konuyla adeta isyan etti.

Dr. Uçaner paylaştığı konunun yazısına başlarekn "Rezalet, katillik, ne yapmamı önerirsiniz" diyerek yaşadığı bir olayı aktardı.
İşte Dr. Uçaner'in paylaştığı yazısı:
rezalet! katillik!

ne yapmamı önerirsiniz?sabah 09.00 da Cengiz TOPEL D.H snde hasta bakmaya başladım,ilk hastam ,ismi Hüseyin....,yaşı 65,şikayeti tahlillerindeki normal olmayan değerler,en önemlisi de T psa 9,yani prostat kanseri tehlikesi var,normal değeri 4 olması gerken bu tahlil 10 a yaklaşınca ve 10-20 arasına gelince çok hızlı bir şekilde müdahale edip gerekeni yapmak lazım,eğer 20 nin üzerine çıkarsa bu hasta için çok geç olabilir.ilgili hasta eczaneye gitti,bu onun suçu,ama daha büyük bir suç eczacı ona işemesi kötü olduğu için flomax 0,4 işemesini rahatlatacak ilaç verdi.şimdi bu hastadaki olası prostat kanseri teşhisini düşünürsek,psa nın 9 olduğunu düşünürsek,eczacının verdiği bu ilaçla eğer 1 ay sonra tahlil ve kanser yoğunluğu artar ve metastazlar başlarsa bunun hesabını kim verecek?

tabiki hastayı ameliyat edecek ve kanserden kurtulması için uğraşacak olan biz dr lar,ve sonuç üzücü olunca da kötü dr lar,kurtaramadınız diye biz sorumlu olacağız.

şimdi eczacılar birliği,sağlık bakanlığı ve yetkililer.

geçen hafta sansasyonel bir şekilde medyada günlerce bir dr u kamudan men ettik ya? ŞİMDİ BUNU SUİSTİMAL EDEN BU ECZACIYA nasıl bir yaklaşımda bulunacaksınız!ve bakalım bu yazıyı okuyup kaale alıp da kimdir bu eczacı diye gerekli olan işlemi başlatacaktır! saygılar!

e.ucaner.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.