1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUÇAY, AKTER'İ KABUL ETTİ!
ULUÇAY, AKTER'İ KABUL ETTİ!

ULUÇAY, AKTER'İ KABUL ETTİ!

Uluçay, BRTK Müdürü Akter’i kabul etti

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve Cumhurbaşkanı Vekili Teberrüken Uluçay BRTK Müdürü Aysu Basri Akter’i kabul etti.BRTK Müdürü Aysu Basri Akter kabulde, 1 Ekim itibarı ile yeni yasama yılı ve BRT nin yeni yayın döneminin başlayacağını anımsattı.

Yeni dönemin hayırlı olmasını temenni eden Aker, “yeni yayın döneminde beklentilerinizi sorgulamak, BRT’nin Meclis’te yapılmayı planlanladığı programlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak ve sizi bilgilendirmek istedik” şeklinde konuştu.

Uluçay da, BRTK’nun müdürün de desteği ile yeni yayın döneminde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

BRTK’nun ülke için önemini vurgulayan Uluçay, kurumun, ülkenin ihtiyaç duyduğu yayıncılıkta verdiği hizmetleri daha ileri bir noktaya taşıyacağına inanç belirtti.

Uluçay, “Kıbrıs’ın Barış mücadelesinde her zaman yeri olan BRTK bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin medyasında, yayıncılığında hak ettiği gelişmelere paralel ihtiyaçlara cevap vereceğini düşünüyorum” dedi.

Teberrüken Uluçay, ülkenin daha iyi ekonomik koşullara ulaşabilmesi ile birlikte BRTK’nun da daha iyi bir bütçe ile daha iyi hizmetler sunacağını kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.