1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ULUÇAY FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ
ULUÇAY FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ

ULUÇAY FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Uluçay, Fenerbahçe’nin 19. şampiyonluğu nedeniyle KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak KKTC’ye gelen,

A+A-

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Fenerbahçe’nin 19. şampiyonluğu nedeniyle KKTC Fenerbahçeliler Derneği’nin davetlisi olarak KKTC’ye gelen Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerini ve dernek üyelerini kabul etti.

Kabulde ilk sözü Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin aldı.

Turhan Şahin, Fenerbahçe’nin futbolda 19’uncu kez şampiyonluk kazandığını ve kulübün diğer alanlarda da birçok şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Sporun gençler üzerinde önemli etkisi olduğunu ve Fenerbahçe Kulübü’nün amaçları arasında da gençleri spor açısından yetiştirmek olduğunu belirten Şahin, KKTC’deki gençler için de kulüp olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

ULUÇAY

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tebrik ederek, Fenerbahçe kulübünün desteğinin görmenin güzel olduğunu, sporda bulunan ambargoyu aşmak için çabaların devam ettiğini belirtti.

Adada yetenekli sporcuların bulunduğunu, bireysel olarak başarılı olduklarını söyleyen Uluçay, takım olarak da yarışmalara katılıp ülkeyi spor faaliyetlerinde dünyaya tanıtmak istediklerini belirtti.

Kabul sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’a Fenerbahçe Futbol takımı forması hediye etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.