1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTEDE OPERASYON
ÜNİVERSİTEDE OPERASYON

ÜNİVERSİTEDE OPERASYON

Gazimağusa'da operasyon düzenlendi ve Zorba'nın tasarrufunda

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü’ne (PGM) bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, Gazimağusa’da operasyon düzenledi ve Cafer Zorba’nın tasarrufunda yaklaşık 1 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Cafer Zorba’yı mahkemeye çıkarıpaleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk alan polis, ele geçirilen uyuşturucu maddeyi Cafer Zorba’ya satan ve ismi belirlenen bir kişinin peşine düştü.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, PGM Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı yeminli şahadete çağırdı. Meselenin tahkikatını yürüten tanık polis Mustafa Kavaz, zanlıyı, 1 Kasım 2013’te DAÜ Rektörlük binası yakınlarındaki çamlık alanda şüpheli olarak tespit ettiklerini ve zanlı üzerinde yapılan aramada eşofmanının sağ cebinde 1 gram uyuşturucu madde bulduklarını söyledi.

Tutuklayacakları sırada koşarak kaçan zanlıyı, 2 gün sonra Gazimağusa’da tespit edip tutukladıklarını kaydeden Mustafa Kavaz, suçunu kabul eden ve polise ifade veren zanlının tahkikatın selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, meselenin ciddiyetine vurgu yaptıktan sonra, yeni başlayan tahkikatın selameti açısından zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.