1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜNİVERSİTELİ ERCAN'DAN GİRİŞ YAPMAK İSTERKEN TUTUKLANDI...
ÜNİVERSİTELİ ERCAN'DAN GİRİŞ YAPMAK İSTERKEN TUTUKLANDI...

ÜNİVERSİTELİ ERCAN'DAN GİRİŞ YAPMAK İSTERKEN TUTUKLANDI...

maddenin laboratuara gönderildi, neticesi bekleniyor;

A+A-

 

Ülkemize Ercan Havaalanı'ndan tasarrufundaki uyuşturucu madde ile giriş yapmak isterken tespit edilerek tutuklanan zanlı Abdulrahman Al Moussa teminata bağlanmak üzere dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önleme müdürlüğünde görevli polis çavuşu Erkan Karam olayla ilgili bulguları aktardı. Karam, zanlı Abdulrahman Al Moussa’nın Ercan Hava alanından ülkemize giriş yapmak istediği esnada narkotik detektör köpeği Cindy’nin tepki vermesi üzerine yapılan aramada tasarrufunda iki ayrı paket halinde yaklaşık 2 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Karam, emare olarak alınan konu uyuşturucu maddenin laboratuara gönderildiğini, ancak neticesinin beklendiğini belirterek zanlının soruşturmanın kalan kısmına etki edemeyeceğini ifade etti. Karam, soruşturma maksatlı tutuklu olan zanlının üniversite öğrencisi olduğunu belirterek, davası görülünceye kadar teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının yurtdışına çıkış yasağı ve haftada 1 gün ispat-i vücut yapması şarları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.