1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü şarkıcının itirafları kan dondurdu: Aylarca stüdyoya kapattı, hamile bıraktı ve sokağa attı
Ünlü  şarkıcının itirafları kan dondurdu: Aylarca stüdyoya kapattı, hamile bıraktı ve sokağa attı

Ünlü şarkıcının itirafları kan dondurdu: Aylarca stüdyoya kapattı, hamile bıraktı ve sokağa attı

Ünlü şarkıcının itirafları kan dondurdu: Aylarca stüdyoya kapattı, hamile bıraktı ve sokağa attı

A+A-

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, 19 yaşındayken yaşadığı cinsel istismarla ilgili yeni itiraflarda bulundu. Bir müzik yapımcısının kendisini aylarca stüdyoya kapattığını belirten Gaga, tecavüze uğrayıp hamileyken sokağa atıldığını söyledi.

ABD’li şarkıcı Lady Gaga, Prens Harry ve Oprah Winfrey’nin programı The Me You Can't See’de yıllar önce yaşadığı zorlu günlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

35 yaşındaki Gaga, 2014 yılında Howard Stern’le yaptığı bir röportajda cinsel saldırıya uğradığını ilk kez itiraf etmişti. Gaga, 19 yaşındayken yaşanan olay ve sonrasıyla ilgili The Me You Can't See programında ilk kez bu kadar açık konuştu. Oscar ve Grammy ödüllü şarkıcı, ismini vermediği bir müzik yapımcısının tecavüzüne uğradığını, söz konusu kişinin kendisini aylarca stüdyoya kapattığını ve eğer dediklerini yapmazsa müzik kayıtlarını yakmakla tehdit ettiğini söyledi.

‘YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEK İSTEMİYORUM’

2016’da travma sonrası stres bozukluğu teşhisi koyulduğunu belirten Gaga, “Bana bunu sormayı hiç bırakmadılar. Donup kalmıştım, o insanın bir daha yüzünü bile görmek istemiyorum. İçime gömdüğüm acılar nedeniyle haftalarca hasta hissettim. Sonra fark ettim ki bu acı, bana tecavüz edip hamile bıraktıktan sonra ailemin evinin yakınlarında sokağa atmasıyla aynıydı. Bunu yaptı çünkü aylarca stüdyoya kapatılıp, istismara uğrayıp hasta hissetmekten kusuyordum” dedi.

‘NE HİSSETTİĞİNİZİ ANLATIN’

Travma nedeniyle uzun süre kendine gelemediğini ifade eden Gaga, “Psikotik krize girmiştim. Yıllar boyunca o eski kız olamadım. Kendime zarar veriyordum. Bunu bir başkasına gösterince, “Hey, bak acı içindeyim” dediğinde iyi hissedeceğini sanıyorsun. Ancak bunun yardımı olmuyor. O yüzden bu durumda olanlara hep aynı şeyi söylüyorum. İnsanlara bir şey göstermeyin, onlara ne hissettiğinizi anlatın” diye konuştu.

sözcü.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.