1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ÜRETİCİ İLE TÜKETİCİ BİRARAYA GELİYOR”
“ÜRETİCİ İLE TÜKETİCİ BİRARAYA GELİYOR”

“ÜRETİCİ İLE TÜKETİCİ BİRARAYA GELİYOR”

ÇIRALI FUARI ZİYARET ETTİ

A+A-

FUAR DEVAM EDİYOR

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Çıralı ve beraberindeki heyet yerli ve ithal ürünlerin tanıtımının yapıldığı “37’nci Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Uluslararası Fuarı”nı ziyaret etti.

Odadan yapılan açıklamaya göre stantları gezerek bilgi alan Çıralı, fuarın üretici ile tüketiciyi bir araya getirdiğini, halkın da yerli ürünleri görme fırsatı bulacağını kaydetti.

Çıralı, fuarların ürün tanıtımı için önemli olduğunu, yerli üreticilerin daha etkin bir şekilde katılması gerektiğini belirtti. Her fuarın mutlaka olumlu geri dönüşümünün olacağını söyleyen Çıralı, fuara katılan sanayicilere yerli ürünleri tanıttıkları için teşekkür etti.

Fuara katılan oda üyeleri şöyle:

“Analiz sistem Ltd., Kıbrıs Online Ltd. Nethouse Bilgi İşlem merkezi, Alp ENT Ltd. (Sultan Kahve), Alvin Ltd., Cypri-Cola Evsu Ltd., Giro Yatırım Ltd. (ICY Su), Kudret Balcı (Kantara balları) Shadi ENT. Ltd. (Girne Con Kahve), Şevket Hançerli Ticaret Ltd., Odam Tekstil Tic. Ltd., Ayşe Erçika Tic. Ltd., K.Paralik Metal İşleri Ltd., .Sümeraka Zafer Küpeşte Ltd., Alanyalı Ahşap San. Ltd., Armar Group, Burhan ltd., Özyüksel Möble Ltd., Yonpaş Orman Ürünleri ve Tic. Aş., Alu-Denizalp Alüminyum Sanayi Ltd., Çocuk Metal Ltd., Öztürk-Özel Denizalp Alüminyum, Uçar metal sanayi Ltd., Bingöl San. Tic. Ltd., Can-Ser Ltd., Arabacı Trading Co Ltd., Decomar Mermer Granit San. Ltd., Gürdağ Madencilik Ltd., Hasan Onalt San. Ltd., Hebo Yapı., Uğurel Mozaik Fab. Ltd., Waterland Turizm Trd.Ltd., Yusuf Paralik Co Ltd., Atensa Kağıt San. Ltd., Cyguns, Pekur Ltd.”

16 Haziran’a kadar açık olacak fuarda KKTC’den 90, Türkiye’den ise 30 firma ürünlerini tanıtıyor. Firmaların ürünlerini 3 bin metre kare kapalı ve 5 bin metre karelik açık alanda sergileme imkanı bulduğu fuarda satış yapılmıyor. Kıbrıs’a özgü el sanatları, hediyelik eşyalar, inşaat ve yapı malzemeleri, alçı dekorasyon ürünleri, mutfak, oturma grubu ve yatak takımları gibi mobilyalar, banyo ve aksesuarları, beyaz eşya çeşitleri gibi çeşitli ürünler sergileniyor.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.