1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜRETİM MERKEZİ GENEL KURULU 8 MART’TA
ÜRETİM MERKEZİ GENEL KURULU 8 MART’TA

ÜRETİM MERKEZİ GENEL KURULU 8 MART’TA

Resmi olarak kuruluşu 6 Ocak’ta gerçekleştirilen Üretim Merkezi’nin (Üretim Sokağı Kültür Derneği Merkezi) 1’inci Genel Kurulu 8 Mart Cumartesi günü...

A+A-

Resmi olarak kuruluşu 6 Ocak’ta gerçekleştirilen Üretim Merkezi’nin (Üretim Sokağı Kültür Derneği Merkezi) 1’inci Genel Kurulu 8 Mart Cumartesi günü, saat 16:30’da Basın-Sen’in Lefkoşa Arabahmet Mahallesi’ndeki binasında gerçekleşiyor.

Kurucu Başkan Canan Onurer’in yaptığı açıklamaya göre, Üretim Merkezi 1’inci Genel Kurulu’nda geçici olarak belirlenen Kurucu Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun yerine,  tüm üyelerin katılımı ile yetkili kurullar seçilecek. Bu bağlamda dernek kurullarına üye olmak isteyen üyelerin Kurucu Yönetim Kurulu’na başvurmaları için çağrıda bulunuldu.

8 Mart’ta Basın-Sen lokalinde gerçekleştirilecek Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından tüm dernek üyeleri ve atölye çalışmalarına katılacak olanlarla birlikte yine aynı yerde bir tanışma kokteyli düzenleneceğini belirten Onurer, dernek çatısı altında yürütülecek, tiyatro, müzik, fotoğrafçılık, sinema, satranç ve felsefe atölye çalışmalarının 10 Mart’tan itibaren başlayacağını duyurdu.

Dernek çalışmaları ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için 0548 884 00 03 ve 0533 844 26 25 numaralı telefonlardan dernek yetkililerine ulaşılabilir.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.