1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. USLANMA NİYETİ YOK
USLANMA NİYETİ YOK

USLANMA NİYETİ YOK

birçok kez..

A+A-

Narkotik polisi, birçok kez uyuşturucu suçundan tutuklanan Uğur Özbayır’ın evinde, 8 paket uyuşturucu madde ele geçirdi...

Gazimağusa’nın Maraş Bölgesi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı bir polis ekibi tarafından düzenlenen operasyonda 24 gram ağırlığında 8 paket uyuşturucu madde ele geçirildi.

Meseleyle ilgili tutuklanan Uğur Özbayır, dün mahkemeye çıkarılarak, aleyhine tahkikat amaçlı 3 gün tutukluluk emri temin edildi.

Polis, konu uyuşturucu maddeyi Uğur Özbayır’a satan ve ismini belirlediği bir kişinin peşine düştü.
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu’nun huzurunda görüşülen tutukluluk
duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık olarak dinletti.

Mustafa Kavaz, önceki gün, aldıkları bilgi ışığında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne bağlı bir polis ekibi tarafından zanlının evinde arama yaptıklarını ve gazeteye sarılı toplam 24 gram ağırlığında 8 paket uyuşturucu olduğuna inandıkları maddeyi tespit edip emare aldıklarını anlattı.

Evin bahçesinde 2 adet boş uyuşturucu madde ambalajı bulduklarını kaydeden Mustafa Kavaz, aleyhine tahkikat başlattığı zanlının serbest kalması halinde aranan şahsa ve kayıp olduğuna inandıkları emarelere etki edebileceğine işaret etti ve mahkemeden zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç zanlının konu suçlara bağlantılı olabileceklerine bulgu yaptı ve Uğur Özbayır’ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.