1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ÜSTEL: “BÜTÜN BAYRAMLAR BARIŞ GETİRSİN”
ÜSTEL: “BÜTÜN BAYRAMLAR BARIŞ GETİRSİN”

ÜSTEL: “BÜTÜN BAYRAMLAR BARIŞ GETİRSİN”

Üstel, Müslüman aleminin en önemli günlerinden olan bayramlarda birlik ve beraberliğe, insan hakları ve barışa özlemin bir o kadar daha arttığını belirterek, “Bütün bayramlar barış getirsin” dileğinde bulundu.

A+A-

ÜSTEL: “BÜTÜN BAYRAMLAR BARIŞ GETİRSİN”

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Müslüman aleminin en önemli günlerinden olan bayramlarda birlik ve beraberliğe, insan hakları ve barışa özlemin bir o kadar daha arttığını belirterek, “Bütün bayramlar barış getirsin” dileğinde bulundu.

Üstel, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, dünyanın, Türkiye’nin ve Kıbrıs’ın zor şartlardan geçtiği bugünlerde dini bayramların öneminin daha fazla ortaya çıktığını kaydetti.

Üstel mesajında şunları ifade etti:

“Mübarek Kurban Bayramı’nı kutladığımız bu anlamlı günlerde başta Kıbrıs Türk halkı olmak üzere Anavatanımız Türkiye ile tüm dünyanın zor şartlar altından geçtiği aşikardır. Müslüman aleminin en önemli günlerinden olan bugünlerde birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dostluğa, insan hakları ve barışa özlemimiz bir o kadar daha artmaktadır. Bu vesile ile tüm halkımızın ve Anavatan Türkiyemiz ile kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar esenlikler dilerim…”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.