1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''...UTANIYORUM''
''...UTANIYORUM''

''...UTANIYORUM''

Gönyeli'de yaşanan olay sonrası mahkemeye çıkarılan zanlı itiraf etti...

A+A-

Gönyeli'de faaliyet gösteren Quick Win betting ofise sabaha karşı girerek, kasadaki paralan sirkat ettiği tespit edilen ve polis tarafından tutuklanan Galip Sasanlar, gözaltına alındı. Tahkikat maksatlı olarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi'ne çıkarılan Sasanlar, maddi sıkıntı içerisinde olduğunu, çaresiz kaldığını beyan ederek, utandığını söyledi.

Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit'in huzurunda görüşülen davada, polis memuru Kazım Sevinç meseleyle ilgili olguları aktardı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görevli polis memuru Sevinç, zanlının "dükkan açma", "sirkat" ve "kasti hasar" suçlarından methaldar olduğunu kaydetti.

Çalınan paranın miktarının henüz tespit edilemediğini kaydeden Sevinç, zanlı Sasanlar'ın bir gönüllü ifade verdiğini ve kısa bir süre önce ayni bet ofise girerek yine para sirkat ettiğini itiraf ettiğini belirtti. Tahkikatın yeni başladığını, alınması gereken ifadeler ve aranan emareler olduğunu kaydeden polis memuru Sevinç, bu aşamada zanlının tahkikat amaçlı 3 gün süreyle polis tutuklu kalmasını talep etti.

Tahkikat memurunun şahadetinin ardından, Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlıya söz hakkı verdi. Çok pişman olduğunu belirten zanlı Galip Sesanlar, çaresiz kaldığını, cebinde parası olmadığı için bu suçu işlediğini ve utandığını kaydetti.

Sunulan şahadeti, zanlının verdiği beyanları dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, meselenin ciddi olduğuna ve tahkikatın devam ettiğine bulgu yaptı. Raşit, zanlı Galip Sasanlar'ın tahkikat amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.