1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU CEZAEVİNE GÖTÜRDÜ!
UYUŞTURUCU CEZAEVİNE GÖTÜRDÜ!

UYUŞTURUCU CEZAEVİNE GÖTÜRDÜ!

Ağırdağ köyünde, iki ayrı operasyon sonucu ele geçirilen hassas terazi, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan toplam dört paket ve yaklaşık 15 gram uyuşturucu maddeyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.

A+A-

Meseleyle ilgili 9 günden beri poliste tutuklu olan Hasan Yüksel Soyder, Mehmet Kılıç ve Ahmet Cingöz isimli zanlılar, ileride görülecek davalarında hazır bulunmasının sağlanabilmesi için 45 günü geçmemesi şartıyla cezaevine gönderildi. Talep edilen teminat şartlarını yerine getiremeyen Çağın Yıldırımbora da teminat şartlarını yerine getirinceye kadar cezaevinde bekleyecek. Teminat şartlarını yerine getiren Mahmut Memo ise davaları görülünceye kadar serbest bırakıldı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen teminat duruşmasında polis memuru Mustafa Zor, iddia makamının tanığı olarak dinlendi

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Zor, zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, ileride yargılanacak olan zanlıların mahkemede hazır olmalarının temini için zanlı Mahmut Memo ve Çağın Yıldırımbora dışındaki zanlıların cezaevine gönderilmesini istedi.

Savcı Mustafa Atakara,  zanlı Mahmut Memo ile Çağın Yıldırımbora’nın yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması, 5 bin TL nakit para yatırması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 50 bin TL kefalet senedini imzalaması karşılığında serbest bırakılmasını istedi. Atakara, diğer zanlıların ise 45 günü geçmemesi şartıyla cezaevine gönderilmesini talep etti.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, ileride yargılanacak olan zanlıların davalarında hazır bulunmalarının sağlanması için zanlı Mahmut Memo ve Çağın Yıldırımbora’nın teminat şartlarını yerine getirmesi karşılığında serbest bırakılmasına diğer zanlıların ise 45 günü aşmamak şartıyla cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.