1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCU İLE GELDİ, CEZAEVİNE GİTTİ
UYUŞTURUCU İLE GELDİ, CEZAEVİNE GİTTİ

UYUŞTURUCU İLE GELDİ, CEZAEVİNE GİTTİ

Uyuşturucu ile geldi, cezaevine gitti

A+A-

Hafta sonu Ercan Havalimanı’nda üzerinde uyuşturu ile yakalanan Mısırlı Karım Emam Hassan Hüssein aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı

Devrim DEMİR
Mısır’dan KKTC’ye turist olarak gelen ve detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde ile tutuklanan Karım Emam Hassan Hüssein aleyhine başlatılan soruşturma tamamlandı. Üç günlük tutukluluk süresi dolan zanlı, teminat talebiyle dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, ülkede turist statüsünde bulunan zanlının ileride yargılanmadan kaçmasını engellemek için davaları görüşülünceye kadar 30 günü geçmeyecek şekilde Merkezi Cezaevine gönderilmesine emir verdi.
 

Soruşturma tamamlandı 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis memuru Mustafa Zor mahkemede verdiği ifadede zanlı Karım Emam Hassan Hüssein’in uyuşturucu “İthal ve tasarruf” suçlarından 23 Ocak tarihinde gözaltına alındığını anlattı.

Polis memuru Mustafa Zor, zanlı Hüssein’in Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken detektör köpeğin tepki vermesi ile üzerinde yapılan aramada 1 gram hintkeneviri ile suçüstü tutuklandığını söyledi.

Soruşturma amaçlı 3 gündür gözaltında bulunan zanlının gönüllü ifade vererek işlediği suçu itiraf ettiğini belirten Zor, zanlının ileride davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.