1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCUYA DEĞİL!
UYUŞTURUCUYA DEĞİL!

UYUŞTURUCUYA DEĞİL!

Uyuşturucuya Değil....

A+A-

 

YARIŞMA İLE İLGİLİ SERGİ CUMA GÜNÜ SAÇAKLI EV’DE AÇILIYOR

26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü kapsamında düzenlenen “Uyuşturucuya Değil, Yaşamın Güzelliklerine Sarılalım” temalı fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yarışmada derecelendirme yapılmaksızın belirlenen 3 başarı ödülü “Sabah Keyfi” isimli fotoğrafla Mehmet Gökyiğit’e, “Mutluluk Anı” isimli fotoğrafla Yıltan Taşçı’ya ve “Hayatın Renkleri” isimli fotoğrafla Erim Tandoğdu’ya verildi. En çok sergileme ile Teşvik Ödülü de Gülnur Tokay layık görüldü.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, yarışmayla ilgili sergi, “Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü”  etkinlikleri çerçevesinde cuma günü saat 19.00’da Saçaklı Ev’de açılacak. Sergi, 3 Temmuz tarihine kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Serginin ödülleri ise aynı akşam Selimiye Meydanı’nda düzenlenecek olan “1. Uyuşturucu ile Mücadele Şöleni”nde takdim edilecek. 

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Uyuşturucu Sigara ve Alkolle Mücadele Derneği (USAM ) ve Kıbrıs Yeşilay işbirliğinde organize edilen yarışmada YDÜ Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr Uğurcan Akyüz, Fotoğraf Sanatçısı Kadir Kaba ve Oral Fotoğrafçılık Direktörü Metin Oral’dan oluşan Seçici Kurul, yarışmaya katılan fotoğrafları değerlendirerek 13 katılımcının toplamda 32 eserini sergilemeye layık gördü.

Yarışmada sergileme alan diğer katılımcılar ise şu şekilde belirlendi:
“Ayfer Arslan Özdiken, Ayla Atay, Duygu Akarsu, Ebru Derviş, Ebru Uskan Akaçalı, Erim Tandoğdu, Gülnur Tokay, Hasan Karlıtaş, Kemal Atay, Korman Kocaismail, Mehmet Gökyiğit, Yeliz Sönmez ve Yıltan Taşçı.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.