1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. UYUŞTURUCUYU CHRIS İSİMLİ KİŞİDEN ALMIŞ
UYUŞTURUCUYU CHRIS İSİMLİ KİŞİDEN ALMIŞ

UYUŞTURUCUYU CHRIS İSİMLİ KİŞİDEN ALMIŞ

İhbar üzerine arama yapan polis, Selim Uzun’un tasarrufunda uyuşturucu buldu

A+A-

Aldığı bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, Selim Uzun isimli kişinin evinde arama yaptı ve uyuşturucu buldu. Uyuşturucuyu ‘Chris’ isimli bir kişiden aldığını itiraf eden Selim Uzun, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında dün mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Hasan Dağlı’nın huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ahmet Özlemler, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 20 Eylül 2013 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’ne gelen bir ihbar üzerine zanlının tasarrufunda kanunsuz olarak uyuşturucu madde tasarruf ettiğini öğrendiklerini söyledi.

Polis memuru zanlının evinde tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada sonucunda içerisinde sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan 2 paketin bulunarak emare alındığını kaydetti.

Tahkikat memuru yine evde yapılan aramada içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet sarma sigara da bulunduğunu anlatırken zanlıya yapılan sorgulamasında gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini açıkladı.

 Zanlının verdiği gönüllü ifadenin teyit ve tekzibin yapmaları gerektiğini ve kaybolduğuna inanılan maddeler olduğuna vurgu yapan Mustafa Kavaz, zanlının ifadesinde söz konusu uyuşturucu maddeleri soyadını bilmediği ‘Chris’ isimli bir şahıstan aldığını beyan ettiğini dile getirdi.

Mesele ile ilgili olarak uyuşturucu madde aramalarının devam edeceğini kaydeden Kavaz, tahkikatın seyrinin de bu aramalar sonucu değişebileceğine dikkat çekti.

Mustafa Kavaz, mahkemeden soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Hasan Dağlı zanlının da itiraz etmemesi üzerine 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

KIBRIS GAZETESİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.