1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VADESİ BURDA DOLDU
VADESİ BURDA DOLDU

VADESİ BURDA DOLDU

Sanki içine doğdu, görmek için geldi...

A+A-

Oğlunu görmek için Adıyaman’dan KKTC’ye gelen 94 yaşındaki Fatma Çetin, geri döneceği gün hayatını kaybetti. Fatma Çetin dün, Lefkoşa Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi

Fatma Çetin memleketi Adıyaman’dan, KKTC’ye oğlunu görmek için geldi. 25 Şubat günü memleketine dönecekti ama buna ömrü yetmedi.

Fatma Çetin’in oğlu Yusuf Çetin, yaptığı açıklamada, annesinin kalp rahatsızlığı olduğunu, tedavi gördüğü hastaneden bir kaç gün önce çıkarıp, Serhatköy’deki evlerine görtürdüğünü söyledi.

Oğluyla son konuşması

Çetin, “Annem yanıma misafir olarak gelmişti. Ölmeden 2 saat önce biletini ne zaman keseceğimi sormuştu. Ben de ona ‘biletini kestim, 25 Şubat’ta memlekete döneceksin’ dedim. O an annem çok mutlu oldu, bir kaç saat sonra aniden rahatsızlandı ve kalbine yenik düştü. Acımız çok büyük, memlekete gidecekti, kısmet olmadı’’ dedi.

Merhumenin cenazesi için Türkiye’den gelen akrabalarının tabut başında yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Torununun yanına gömüldü

Yusuf Çetin, annesini, yıllar önce 17 yaşında kaybettiği oğlunun yanına defnetmek istediği için cenazeyi Türkiye’ye yollamadığını belirtti.

Fatma Çetin, İsmail Safa Camisi’nde dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları arasında dualarla Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.