1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VAHİM ZARAR!
VAHİM ZARAR!

VAHİM ZARAR!

Vahim zarar suçundan yargılanacaklar

A+A-

Lapta’da sokak ortasında çıkan kavgada T.G.’nin burnunu ve dişini kırdıkları tespit edilen Yusuf Mert Altıncık, Ahmet Tanık, Malik Gezer ve Muhammed Kara aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Zanlılar teminata bağlandı.

Devrim DEMİR

Lapta’da geçtiğimiz hafta sonu çıkan kavgada, T.G. ve O.Ç.’yi ciddi şekilde darp edip, T.G.’nin burnunu ve dişlerini kıran Yusuf Mert Altıncık ile Ahmet Tanık’ın ardından tutuklanan Malik Gezer ve Muhammed Kara ile ilgili polis soruşturması tamamlandı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlıların yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, ayrıca, her bir zanlının 50’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalamasına ve KKTC vatandaşı birer kişinin lehlerine 20’şer bin TL’lik kefalet senedi imzalaması karşılığında serbest kalmasına emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mustafa Güneş, zanlılar Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ın “vahim zarar” suçundan tutuklandıklarını anlattı.

Güneş,  16 Temmuz akşamı saat 21.30 sıralarında, zanlıların, henüz tespit edilemeyen 4-5 kişiyle birlikte, henüz bilinmeyen bir nedenle, T.G. ve O.Ç’nin vücutlarının muhtelif yerlerine tekme ve yumruk vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

Yusuf Mert Altıncık ve Ahmet Tanık’ı tutukladıklarını ifade eden Güneş, zanlıların avukatları huzurunda birer gönüllü ifade verdiklerini söyledi. Zanlıların verdikleri ifadelerinde, Malik Gezer ve Muhammed Kara’nın da kavgayla bağlantıları olduğunu söylediklerini dile getiren Güneş, Gezer ve Kara’nın aynı gün tutuklandığını hatırlattı.

Suçlarını itiraf ettiler

Polis memuru Güneş, zanlıların tutuklu kaldığı süre içerisinde yapılan soruşturmada,  konu suçu işledikleri yönünde, hem kendi beyanları hem çevre şahadeti, hem de şikâyetçinin teşhisiyle birlikte bu suçu işlediklerine dair yeterli şahadet bulunduğuna dikkat çekti.

Soruşturmanın tamamlandığını ı anlatan Güneş, zanlıların davaları görüşülünceye kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.