1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP
VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

Gazimağusa’da “Lions Garden” isimli iş yerinde dün gece çalışanla müşteri arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi yaralandı.

A+A-

VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP 

Gazimağusa’da “Lions Garden” isimli iş yerinde dün gece çalışanla müşteri arasında çıkan kavga sonucunda 1 kişi yaralandı.

Polisin açıklamasına göre, isminin baş harfleri A.C.(E-25) olan çalışan, müşterilerle arasında çıkan tartışma sırasında, elinde bulundurduğu içki bardağını atıp, orada müşteri olarak bulunan Yavuz Dökümcüoğlu’nun ağzına vurdu. Dökümcüoğlu’nun 2 dişinin kırıldığı olayla ilgili olarak A.C. tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

VAHİM ZARAR VE TECAVÜZİ ALET TAŞIMA 

Lefkoşa’da isminin harfleri H.K.(E-22) olan bir kişi dün kendisini patronuna şikayet ettiği gerekçesi ile tartıştığı Artunç Gürkut’un sağ koluna, tasarrufunda bulundurduğu tekerlek anahtarıyla defalarca vurup, bilek kemiğinin kırılmasına sebep oldu.

Adı edilen şahsı tutuklayan polisin soruşturması sürüyor. 

YARALAMA, SARHOŞLUK VE DARP

Girne’de faaliyet gösteren bir restoranda dün akşam hesap yüzünden başlayan tartışma, küfürlü kavga ve darpla sonuçlandı. Olayda bir kişi yaralandı.

Olay, yapılan kontrolde 186 mlgr etil alkol tesiri altında olduğu tespit edilen  A.G.(K-37) isimli kadının, hesap yüzünden Burcu Yankaya’yla tartışması sonucunda meydana geldi. Yankaya’ya küfür edip, kül tablasıyla vuran ve yaralayan söz konusu şahıs tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

EV AÇMA VE HIRSIZLIK

Gazimağusa’da, Serdar Ağdaç’a ait ikametgahın penceresi dün sabah C.E.(K-23) tarafından açılarak, içeriye girildi ve içerisinden 1 adet LCD TV, 1 adet DVD, 1 adet tablet bilgisayar ile beşli sinema ses sistemi çalındı. Söz konusu şahsı tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.

31 Temmuz-2 Ağustos tarihleri ve 19.00-11.00 saatleri arasında, Güzelyurt’da faaliyet gösteren “Zü-lal Butik” isimli iş yerine gire kimliği meçhul şahıslar, toplam değerleri 2 bin 240 TL olan muhtelif kıyafet çaldı. Soruşturma devam ediyor.

FUHUŞA TEŞVİK VE FUHUŞ YOLUYLA KAZANÇ TEMİN ETMEK 

Gönyeli’de faaliyet gösteren İmparator Gece Kulübü’nde dün gece polis tarafından yapılan kontrolde, para karşılığında fuhuş yapmak konusunda anlaşarak, fuhuşa teşvik ve fuhuş yoluyla kazanç temin etmek suçlarından toplam 9 kişi aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.