1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VARDİYALI ÇALIŞANLAR EYLEM YAPTI
VARDİYALI ÇALIŞANLAR EYLEM YAPTI

VARDİYALI ÇALIŞANLAR EYLEM YAPTI

Kıbrıs’ta vardiya sistemiyle çalışanların, vardiya ödeneklerinin hesaplanmasında yapılacak değişiklikle ilgili düzenlemeyi protesto amacıyla dün eylem yaptıkları bildirildi.

A+A-

Güney Kıbrıs’ta vardiya sistemiyle çalışanların, vardiya ödeneklerinin hesaplanmasında yapılacak değişiklikle ilgili düzenlemeyi protesto amacıyla dün eylem yaptıkları bildirildi.

Simerini gazetesi,  eylemcilerin Maliye Bakanı Haris Yeorgiadis’e, ilgili değişiklikte yeni bir düzenleme yapılmazsa daha büyük eylemlere gidileceği ve yılbaşından itibaren vardiya sisteminde çalışmayı reddetme gibi tedbir alacakları mesajını verdiklerini yazdı.

ANASTASİADİS SENDİKALARLA GÖRÜŞECEK

Gazete, bir diğer haberinde ise, kamu iktisadi teşebbüslerinde çalışanların örgütlü bulunduğu sendikaların, Başkan Nikos Anastasiadis ile bugün görüşeceklerini yazdı.

Haberde, sendikaların Anastasiadis’e, özelleştirmelerle ilgili yol haritasının belirlenmesinden önce sendikalara danışmamış olması nedeniyle memnuniyetsizliklerini iletecekleri ve yol haritasıyla ilgili bilgilendirme talep edecekleri belirtildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.