1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. VURUP KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR
VURUP KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

VURUP KAÇAN SÜRÜCÜ ARANIYOR

Motosikletiyle evine dönen Mehmet Dereci’ye çarparak ağır yaralayan otomobilin sürücüsü yardım edeceğine ortadan kayboldu

A+A-

Girne-Güzelyurt anayolunda dün akşam saat 19.00 sıralarında Maksim Gece Kulübü’nün önünde sürücüsü meçhul bir salon aracın motosiklete çarpmasıyla meydana gelen trafik kazasında 51 yaşındaki Mehmet Dereci ağır yaralandı. Kaza nedeniyle sağ bacağı kopan Mehmet Dereci, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde uzun süren bir ameliyata alındı. Kazaya neden olan aracın sürücüsü ise kazayı yaptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis gece boyunca FN 346 plakalı beyaz renk Ford Station marka aracın sürücüsünü aradı.

Polisten ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre kaza, dün akşam FN 346 plakalı aracın Güzelyurt istikametine giderken, Maksim Gece Kulübü’nün yakınlarında yolun karşısına geçmesi ve o esnada karşı istikametten gelen Mehmet Dereci yönetimindeki MA 295 plakalı motosiklete çarpması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle ayağı kopan Mehmet Dereci, motosikletten savruldu. FN 346 plakalı aracın meçhul sürücüsü ise aracı yolun soluna çekerek, yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. Kaza olduktan hemen sonra bölgeden geçen bir görgü şahidi, araçtan çıkan sürücünün sarışın ve şişman olduğunu ifade ederek, üzerinin çıplak olduğunu söyledi.

Kaynının düğünü vardı
   Hayvancılıkla uğraşan Mehmet Dereci’nin hayvanlarını yedirdikten sonra, kayınbiraderinin düğününe hazırlanmak için motosikletiyle evine döndüğü öğrenildi. 

Evli ve iki çocuk babası olan Dereci’nin kaza yaptığını duyan çok sayıda yakını olay yerine akın etti.

Polis, olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra olay yerinden kaçan sürücünün bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

(KIBRIS)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.